Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfat achizitie Clio 1.2 16 valve

catalincristian2009
post 8 Aug 2013, 10:28
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua. Am vazut de curand aceasta masina http://mercador.ro/oferta/renault-clio-hat...004-IDOOJ7.html si as fi interesat sa o cumpar. pretul ei ar fi de 1700 euro. Am vorbit cu vanzatorul si am cateva dubii, poate ma puteti lamuri voi. Am inteles ca masina a fost lovita in spate si reparata prost( se vede in poza 4 ca jayonul nu se inchide foarte bine). Mi-a spus ca masina se misca impecabil, are doar defecte estetice(are nevoie de polish). In privinta taxei auto, timbrului de mediu sau cum io mai zice mi-a raspuns urmatoarele " Este 1.2 16 valve. Servodirectie are. Merge impecabil absolut nici o problema penpwrte tehnica.simgura ei problema este ca intradevar a fost accidentata si reparata prost de proprietarul anterior. Este inmatriculata in 2011 deci taxa este platita. Scoasa de la fiscal in 2012 decembrie. Taxa se recupereaza in minim 2 ani. Deci ti.am raspuns la ambele intrebari." Imi puteti da niste sfaturi? Si nu in ultimul rand unde as putea sa merg sa o pun pe un tester, sa se uite un mecanic pe sub ea sa nu fie afectat sasiul etc si cam cat m-ar costa. Va multumesc anticipat!

--------------------
Renault clio renault clio 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
wolfin
post 8 Aug 2013, 11:28
Post #2

Haha

From: Bucuresti

daca sti ca a fost pocnita .... te mai gandesti sa o cumperi?

inteleg pretul mic dar.....

ps o poti verifica (verificare de rampa - 60 lei) + clip (parca era vreo 100 lei) la orice reprezentanta reno sau in targul vitan

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
catalincristian2009
post 8 Aug 2013, 11:46
Post #3

Membru incepator

Din pacate bani as avea cam 2000 euro, si sincer daca a fost pocnita si a fost afectata doar caroseria nu ar fi o mare drama...cred. Sincer nu ma pricep, o sa fie prima mea masina de aceea cer sfaturi si pareri persoanelor care detin aceasta masina si se pricep mai bine decat mine. Multumesc

--------------------
+
romeo_id
post 8 Aug 2013, 13:25
Post #4

Engineer

Ok, n-o sa ma leg acum de aspectul tehnic si vizual (pe care oricum le pun sub un mare semn de intrebare). Ma leg doar de afirmatia tipului care zice ca se poate recupera taxa in 2 ani. Wtf?! Cum se poate face una ca asta? Dubioasa treaba...

Chiar daca te decizi sa mergi mai departe mergi cu ea la tester si sa fie ridicata pe rampa, cauti si tu un mecanic bun. E posibil sa aiba probleme la puntea spate, sa-ti franeze prost, etc. Sa deschizi capacul la filtrul de aer sa vezi daca e imbibat cu ulei sau nu... etc Motorul trebuie verificat bine sa nu aiba scurgeri, planetarele sa fie in regula. Test drive dupa testul mecanicului...

Eu, n-as cumpara-o... pare genul de masina birjarita.

This post has been edited by romeo_id: 8 Aug 2013, 13:28

--------------------
Renault Clio 2, 1.2 16V 2003 Authentique Kadjar 1.6 dCi 4WD 2016 Zen
+
razvantrc
post 8 Aug 2013, 14:40
Post #5

Membru autentic

salut, nu cred ca merita banii, banuiesc, starea ei ca vopsea (proasta) daca a facut-o omul in curtea sa) probabil o sa-i tragi iar reparatii si din nou vopsita.
Eu am dat pe masina din profil 1800 E, de la o firma din Buc, firma este mare(deci si-au permis sa le faca reviziile la timp). este langa mine in Pipera, mai au masini la vanzare. Ai carte service la ele.
Inainte sa te arunci la primul cazan ieftin, poate ai timp sa ajungi pe aici sa dai un ochi si la ce mai au ei la vanzare.

In afara de revizia la clio meu(oricum faci la orice masina cand o cumperi) nu a nicio problema.

8 Aug 2013, 14:41:
am uitat sa precizez de taxa biggrin.gif 2700 ron tongue.gif

This post has been edited by razvantrc: 8 Aug 2013, 14:41

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji 2006
Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km
+
svclio
post 8 Aug 2013, 15:07
Post #6

Membru autentic

--------------------
renault clio 2 bicorp 2004 / dci 65 cai
+
catalincristian2009
post 8 Aug 2013, 15:12
Post #7

Membru incepator

Multumesc frumos dar bugetul fiind de maxim 2000 euro alegerile sunt limitate...

--------------------
+
speedx265dell
post 8 Aug 2013, 22:15
Post #8

Membru incepator

From: bucuresti

Salut! 2000 euro am avut si eu bugetul acum un an, si am facut greseala de a ma grabi cand mi-am cumparat masina. a mers super 4 luni, apoi am schimbat amortizoare spate, pivoti, brate, rulment roata spate stanga, plus alte cateva chestii. masina a fost adusa din germania pe platforma, 100.000 km. pe langa faptul ca mergea super fiind totusi din 1999, avea foarte multe piese originale care au cedat. este a doua mea masina ( prima fiind neinmatriculata si mers cu ea 3 luni). daca tot dai un ban ar fi bine sa nu te grabesti. sau daca te grabesti, gandeste-te...pe langa aia 2000 mai altii 500-600 euro pentru reparatiile din primul an? succes!

This post has been edited by speedx265dell: 8 Aug 2013, 22:15

--------------------
Renault clio 2 1999 1.2 8v 43kw
evolution
+
eduardsebe
post 8 Aug 2013, 22:25
Post #9

Membru Expressionist

From: Bucuresti

Pe langa faptul ca a fost lovita in spate...a fost lovita si in fata,bara se vede ca a fost vopsita in graba,iar capota a fost invelita in cauciuc din ala ca la dube,tocmai ca sa nu mai fie vopsita si capota.
Inteleg ca e prima masina,dar nu te arunca asa direct la orice cazan lovit si reparat pe genunchi.

--------------------
BMW 330e 2021
+
pepelutza
post 8 Aug 2013, 22:27
Post #10

Membru autentic

From: brasov

speedx265......Ai punctat la obiect , se vede ca ai experienta !

This post has been edited by pepelutza: 8 Aug 2013, 22:28

--------------------
Renault Clio 3 - BV-10---S 2007 , dynamique 1,6 , 16v 110 CP
+
speedx265dell
post 8 Aug 2013, 22:42
Post #11

Membru incepator

pepelutza... din pacate da. masina mea arata foarte bine acum un an cand am luat-o. mergea super. din piese schimbate, nu am gasit nimic aftermarket( sau cum ii zice), totul era original. cand a dat saraca de drumul din Romania, mai ales de cei 50 km pana la tara in fiecare weekend, maxim cu a 4a, a inceput sa cada. am avut 2000 euro, am luat masina cu restul de bani m-am plimbat prin tara. cand am inceput sa schimb la piese am inteles ce inseamna o masina second cumparata in graba ...

--------------------
evolution
+
speedx265dell
post 4 Sep 2013, 10:26
Post #12

Membru incepator

Colegul nostru nu ne-a mai zis cum a ramas cu masina, o conduce acum sau nu

--------------------
evolution
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 18:44
Dacia