pentru ca nu ma aude nimeni ....
![]() ![]() ![]() |
pentru ca nu ma aude nimeni ....
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu nu stiu unde ai rugat
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Alex, ca tot sintem, la nu ma aude nimeni. Ce se tot intimpla cu forumul? Zilnic are o cadere intre 10 si 13. De unde o fi problema?
Ma enerveaza mai ales ca dupa ce-si revine imi afiseaza toate mesajele ca fiind citite ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi pb aici
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Azi dimineata pe la 2 ora Romaniei nu a mers forumul...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai pina acu 5 minute nu a mers deloc
![]() M-am conversat cu Andrei pe forumul vechi 8) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pai cam in 99% din cazuri cand server-ul pica (aseara s-a lucrat la el, sper sa mearga de acum incolo) se strica si un tabel in baza de date. In ultima vreme s-a stricat cel care se ocupa cu sesiuniile. Remedierea tabelului inseamna stergerea si refacerea lui. Acest tabel nu contine date asa importante si oricum nu poate fi refacut cu un back-up pentru ca este foarte dinamic. De aici problema cu disparitia posturilor necitite.
P.S. Nici eu si nici Alexv nu avem acces la nivel de administrare la server. Noi avem acces doar la "directorul" nostru si la baza noastra de date. De fiecare data cand serverul se supara pe noi, intervine un lant al slabicuniilor de genul:"Nu merge forumul (Asarban)->Nu merge serverul(alex)->Incerc sa rezlov(AlexV)->....->Incercam sa reparam serverul(adminii)" |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
da.mi numarul de telefon al admninilor de server sa-i reclam la..Vocea Clientului!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE sa-i reclam la..Vocea Clientului! Hihihihi! Oldies but goldies! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
revenind la topic dupa aceasta "mica deviere"
![]() ![]() PS rugasem in interiorul topicului ![]() PPS si eu am avut aceleasi probleme cu accesarea forumului. s-a intamplat la ore random, si ziua si noaptea. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, tu ai zis că nu te aude nimeni... ai avut dreptate!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:21 |