Mi-am luat-o iar...
![]() ![]() ![]() |
Mi-am luat-o iar...
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Deci casco nu am masina fiind destul de veche... la politie ne-a cerut toate actele inclusiv asigurare talon permis tot, in momentul in care a citit procesul verbal individul a inceput sa tipe si sa nu il accepte, pana la urma a scris la mentiuni " NU SUNT DEACORD SA DESPAGUBESC/ NU AM SCHIMBAT SENSUL DE MERS" in fine a semnat pentru asta si pentru ca a luat la cunostinta amenda si cele 4 puncte de penalizare. apoi a plecat zicand ca o sa conteste atat PV cat o sa ma dea in judecata si pe mine pentru ca am "pile la politie" neadevarat deasemenea.. dupa cea a plecat l-am intrebat pe cel de la politie ce fac eu si a zis ca trebuie sa astept 15 zile sa vad daca contesta el PV si apoi daca vreau sa imi recuperez daunele sa dau vinovatul in judecata. Mie de la politie mi-a dat doar PV si Dovada de reparatie fara copie fara nimic de la RCA/BULETIN PERMIS de la vinovat...nimic
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Din ce mai tin minte: astepti 15 zile si apoi te duci la judecatorie (cea de pe raza sectiei de politie, parca) si scoti hartie ca nu s-a contestat PV. Cu aceasta hartie si cu PV de la Politie scrii CSA care-ti va spune unde are respectivu RCA (cu serie, etc).
Cu aceste hartii te duci la asigurator si deschizi dosar de dauna. |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(marksman @ 29 Aug 2013, 10:17) Eu pentru cazuri din astea tin camera in parbriz. Candva, prin Lugoj, s-au gasit doi puleti cu un Golf III GTI ca n-aveau loc de mine (mergeam pe B2, ca pe B1 erau niste cratere) si m-au depasit ca sa-mi puna frana-n fata. La trecerea la nivel cu calea ferata i-am ajuns, le-am aratat camera din parbriz si le-am spus ca ori dispar sa nu-i mai vad mai aproape de doua lungimi de masina, ori ma duc direct la politie cu filmarea. Habarnisti aia, in locul lor te invitam la politie, sa vezi ce flit iti luai. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sigur ca da. Oricine e liber sa franeze fara motiv in fata altuia ca sa-si repare cazanul pe RCA-ul celui care "n-a pastrat distanta".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 29 Aug 2013, 09:11) Interesant caz, nu inteleg cum politistul a fost "pacalit" sa nu primeasca RCA. Ca la control tre s-o arati. Basca si chitanta de la rovigneta in unele cazuri. Nu a fost pacalit ! Esti obligat sa ai RCA si sa il arati politistului in cazul unui control, dar nu esti obligat sa il dai in caz de accident mai ales daca nu esti de acord si vrei sa contesti. @Alex4U : esti sigur ca nu sunt trecute detaliile politei pe procesul verbal ? Asta e o scapare destul de mare din partea politistului. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
ba da studiint pv acum atent ca il aveam in masina ar fi ceva scris dar cred ca nu s-a imprimat ft bine ca eu am copia..scris carpatica asig nr lui de la masina si inca ceva scris in patratelele alea dar nu se intelege absolut...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
No, atunci stai sa treaca 15 zile si mergi la Carpatica.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(marksman @ 29 Aug 2013, 14:19) Sigur ca da. Oricine e liber sa franeze fara motiv in fata altuia ca sa-si repare cazanul pe RCA-ul celui care "n-a pastrat distanta". Te-am inteles, dar al politia nu faci nimic cu inregistrarea, nu te baga nimeni in seama. Poate doar daca s-a intamplat cu accident, si atunci in instanta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(Shush @ 29 Aug 2013, 14:17) Nu a fost pacalit ! Esti obligat sa ai RCA si sa il arati politistului in cazul unui control, dar nu esti obligat sa il dai in caz de accident mai ales daca nu esti de acord si vrei sa contesti. Scrie in lege asa ceva? Nu prea imi vine sa cred grozavia asta pentru ca se poate intampla urmatoarea situatie: respectivul nu are RCA, nu il da politistului si se duce apoi si isi face. Dar daca e scris...asa sa fie. Ma refer doar la a da RCA politistului, nu sa faca copie pt pagubit. Nu stiu ce politist face copii dupa acte, mie mi-a spus sa ma duc sa o rog pe dna de la benzinarie sa imi faca sau la xerox care era la mama naibii. Intr-o tara cu apa calda ma intreaba cate copii sa imi faca. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Shush |
![]()
|
E obligat sa aiba si sa il arate politistului, dar nu e obligat sa ii dea pagubitului copie.
Daca citesti mai sus si Aleex4U confirma ca pe procesul verbal sunt trecute detaliile RCA-ului. Daca ajunge la politie si nu are RCA atunci va primi amenda si pentru asta, dar pagubitul ramane doar cu calea procesului. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 29 Aug 2013, 10:11) cat?...10-15%?...se merita sa te plimbi prin tribunale pentru 50 de lei?...cu atat mai mult cand nu are dreptate....iti dai seama ca daca pierde procesul trebuie sa plateasca si cheltuielile de judecata, ca sigur pe alea nu le plateste asiguratorul This post has been edited by Tince1290: 30 Aug 2013, 09:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
QUOTE(Shush @ 30 Aug 2013, 08:14) E obligat sa aiba si sa il arate politistului, dar nu e obligat sa ii dea pagubitului copie. Daca citesti mai sus si Aleex4U confirma ca pe procesul verbal sunt trecute detaliile RCA-ului. Daca citesti atent ce scriu o sa iti dai seama ca doar la a da RCA politistului m-am referit. Prima oara, intiatorul a scris ca are doar liniute in spatiile alea. Hai sa ne exprimam clar si sa vorbim de aceeasi chestie. Ca tu te-ai referit la la "a da" pagubitului... Ideea era ca nici daca era ala de acord nu iti facea politistul copie ci te trimitea pe tine. Daca vinovatul e corect tre sa vina el cu copii deja facute sau sa le aduca in cel mai scurt timp posibil. Ceea ce nu e cazul si aici. Tince, gandesti pe termen scurt. Cu sistemul nostru de acum, da atat e posibil sa ii vina, dar cand vom fi aliniati la sistemul din afara nu va mai fi vorba de cifre din astea mici. Asta pe langa faptul ca orice dauna platita (si se aduna cateva mii de daune) se reflecta in pretul primelor din anii urmatori. Un actuar in asigurari sau oricine cu niste cunostine minime de calcul prime de asigurare te va lamuri mai pe larg. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(SandelBS @ 30 Aug 2013, 10:33) Un actuar in asigurari sau oricine cu niste cunostine minime de calcul prime de asigurare te va lamuri mai pe larg. Ce sa-l lamureasca, ce sunt instruiti sa zica omului de rand, sau adevarul, adica ca e o afacere , si interesul e sa despagubeasca cat mai putin, sa ramana profit cat mai mare? Apropos, banuiesc ca stii ce se intampla la mai multe firme de asigurari, adica chiar daca asiguratul(vinovatul) e de acord cu despagubirea, si recunoaste ca a gresit, e sunat de la firma de asigurari si e 'sfatuit' spre binele lui sa spuna ca nu e de acord cu despagubirea. This post has been edited by argon: 30 Aug 2013, 10:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
astea ar trebui sa fie publice
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Alex4u |
![]()
|
Am fost saptamana trecuta la Compania lui de asigurare si spre surprinderea mea s-au purtat incredibil de frumos au spus ca nu e o problema ca el nu a vrut sa ma despagubeasca ca ei ma despagubesc pe baza procesului verbal (SC.CARPATICA) mi-au deschis dosar de dauna au facut constatare am completat actele si acum trebuie sa astept sa imi confirme sa o bag la reparatie..sper sa nu astept in zadar
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit o chestie de la cineva, cum ca, astia de la Capratica si-au schimbat conducerea si au inceput sa devina "mai buni".
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sufla si ei in iaurt ... s-au mai ars unii inaintea lor, hehe ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, au trait revelatia ca Mos Craciun si cu Iepurasul de Pasti sunt personaje reale si ca sunt cloegi de clasa cu ei.
Haideti mai, cal batran in buiestru, mai rar. Fac si ei niste vrajeli temporare (in cel mai fericit caz) ca sa nu ia vreo amenda sau suspendare, nici vorba de "devenit mai buni" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înşel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 10 Sep 2013, 20:56) Am fost saptamana trecuta la Compania lui de asigurare si spre surprinderea mea s-au purtat incredibil de frumos au spus ca nu e o problema ca el nu a vrut sa ma despagubeasca ca ei ma despagubesc pe baza procesului verbal (SC.CARPATICA) mi-au deschis dosar de dauna au facut constatare am completat actele si acum trebuie sa astept sa imi confirme sa o bag la reparatie..sper sa nu astept in zadar Sper sa fie ok. Si la mine a fost la fel dar au refuzat dauna pe motiv nu corespund datele accidentului (inaltimi etc - in conditiile in care asiguratul lor a recunoscut ca mi-a lovit masina si era mentionat ca erau conditii cu zapada - fiind parcat pe margine inzapezita). Bafta iar cei de la carpatica sa si puna de coliva de aia 500 lei! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 02:56 |