Exctractor rulment
![]() ![]() ![]() |
Exctractor rulment
mitzunator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca sa schimbi rulmentul de pe fata la Megane 1 ai nevoie de presa atat la scoatere cat si la punerea lui in fuzeta ... astfel nu faci treaba si risti sa strici fuzeta ...
La mine de exemplu ambii rulmenti au iesiti rupti ... fata presa nu prea aveam cum sa-i scot .. Parerea mea .. This post has been edited by cj98czh: 19 Aug 2013, 07:46 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Daca nu este hidraulic, nu ai sanse.Daca este hidraulic,nu merita banii pentru ca-l folosesti rar.
Cand a scos mecanicul meu rulmentii din fuzeta presa era aproape la presiune maxima si am fugit amandoi de langa ea,direct afara.Intre timp si-a facut treaba si l-a scos,dar greu.Nu stiu cu ce extractor ieseau... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:28 |