Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Golf 1, Inca se mai produce

Smudo
post 20 Sep 2005, 14:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Auzisem mai demult ca s-ar mai produce Golf 1 prin Africa de Sud. Am cautat putin pe net si am gasit http://www.vw.co.za/models/citigolf/. Dupa cum am calculat eu, ar ajunge cam la 8400 € pretul de inceput. In schimb nu am vazut sa aiba pe undeva ABS sau servodirectie, sau eu nu ma pricep prea bine la termeni tehnici in engleza. Masina e simpaticuta (parerea mea de fan golf 1 si 2). As fi vrut sa stiu, daca ar putea fi o asa masina un concurent pentru LGN, in caz ca s-ar produce in Romania. Pentru cine are chef sa se uite si la galeria de fotografii, de remarcat bordul (un design frumusel) dar care nu se prea potriveste cu restul caroseriei (la usi se vede cam nasol), si scaunele fata, care sint intr-adevar bune. La fel de remarcat si capacitatea portbagajului (cam jumatate din cea de la LGN), dar si faptul ca masina e un hatchback si cu bancheta pliata ofera (poate) ceva mai mult spatiu pentru bagaje. In ce priveste motorizarile, sint mai multe variante, si nu chiar ne-interesante.
Pentru mine totusi e o chestie interesanta, (repet e doar o parere fan golf) sa vezi o masina considerata oldie si sa stii ca ai avea oarecum posibilitatea sa o cumperi noua, trecind cu vederea nuantele de modernism (vezi bordul).
Nu stiu daca poate fi considerat ca o stire topicul, pentru ca masina se produce totusi de ceva vreme acolo, si moderatorii pot decide daca topicul trebuie sters sau mutat sau eu trebuie sa iau warn ca... "consum bitii acestui forum" (cu copyright). As fi fost curios totusi sa vad niste pareri.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 20 Sep 2005, 21:22
Post #2

Post mortem nihil est

From: sat

Din pacate volanul e pe dreapta

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
Gabi
post 20 Sep 2005, 21:47
Post #3

Preacuvincios moderator

From: Bucuresti

ala ... sincer nu prea e golf1. e ceva hibrid. priviti plansa de bord ca e cu totul alta. priviti volanul. Si o sa vedeti ca nu seaman cu golf-ul 1. ca folosesc forma e altceva dar dupa dotari e pe undeva pe la golf 3 poate chiar un pic mai sus

--------------------
Renault Megane 2 bicorp 2004 - 1.5 dci Conf Exp - XXXXXXX
+
Smudo
post 20 Sep 2005, 22:19
Post #4

Membru autentic

QUOTE(Gabi @ 20 Sep 2005, 21:47)
ala ... sincer nu prea e golf1. e ceva hibrid. priviti plansa de bord ca e cu totul alta. priviti volanul. Si o sa vedeti ca nu seaman cu golf-ul 1. ca folosesc forma e altceva dar dupa dotari e pe undeva pe la golf 3 poate chiar un pic mai sus
*

De bord am zis si eu, clar ca golf 1 cel vechi avea alt fel de bord. S-a incercat aducerea cel putin a interiorului si a motorizarii la nivelul anilor in care traim. Caroseria in schimb a ramas aceeasi. Iar ca performante, nu e neaparat modest. Cuplu motor si demaraj destul de bun, consum as zice normal, doar la viteza maxima pare cam slabut, dar aici cred ca isi spune cuvintul aerodinamica masinii. Eu as fi curios sa conduc unul.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
My Berlina
post 20 Sep 2005, 22:35
Post #5

Membru American

From: Romania/United States

bordul arata cam ca si la golful vechi, adica golful de anul trecut (2004)

--------------------
- - - - Sibiu/North Carolina
Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder
Dacia Berlina L A/C
+
padual
post 20 Sep 2005, 22:58
Post #6

Membru autentic

From: MANGALIA

Ce pot sa zic mai mult decat ca ...sunt convins ca lumea ar cumpara daca s-ar vinde in RO(cu volan pe stanga)...nu cumva accelereaza mai bine ca Loganu pana la 100km/h(modelul de top 1.6i)...ia spuneti-mi si mie in cat atinge Loganu 1.6 suta ca asta chiar nu m-a interesat pana acum. Consumul e bun...designul e mai mult decat simpatic...iar interiorul este ATRAGATOR,desi nu m-as fi asteptat...e mult mai mult decat a facut DACIA cu Berlina atatia ani...!!!Mi-as lua daca as avea bani de inca doua trei masini pe langa,sau daca as fi sigur ca are CALITATE DEUTSCH Stile!

This post has been edited by padual: 20 Sep 2005, 22:59

--------------------
Daewoo | Ford MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp 2006 E | 1999 - CT-89-PAD|TX-6273-TX
Doamne ajuta!
+
johnsws
post 21 Sep 2005, 08:35
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

imi place chiar si cu bodul nou. semnalizarea aia e cam uratica in bara, dar in rest arata ok.

--------------------
opel astra 2006 classic
astra la vista baby!
+
Smudo
post 21 Sep 2005, 13:06
Post #8

Membru autentic

M-am mai uitat si la alte preturi pe Africa de Sud de la vw, si Passatul 1,9 TDI care in Romania costa (dupa cum am inteles de pe forum) cam la 17500 €, in Africa de Sud costa 33250 €, deci aproape dublu. In acelasi timp Golf 1 costa in Africa de Sud intre 8400 € si 12500 € (varianta de virf). Ce preturi ar putea avea pe Romania in caz ca s-ar produce? Cam intre 4000 - 6000 € daca s-ar pastra proportiile. Cel putin mie mi se pare interesant.

--------------------
x x - X
+
Fan3
post 21 Sep 2005, 19:28
Post #9

Membru autentic

bordu asta e pus pe FABIA wink.gif

--------------------
* * * - *
+
My Berlina
post 21 Sep 2005, 20:34
Post #10

Membru American

From: Romania/United States

dar totusi asi cumpara un golf nou decat un golf1. findca are alte dotari si specs, intradevar costa mai mult. happy.gif

--------------------
- - - - Sibiu/North Carolina
Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder
Dacia Berlina L A/C
+
BAD_MF
post 22 Sep 2005, 08:04
Post #11

Membru autentic

From: Iasi

Bordul este de pe Vw Polo dar ceasurile sunt ca la skoda, daca nu ma insel.. E dragutza masina dar oricum nu se va fabrica in alta tara.

--------------------
Seat leon FR 1.8 TURBO 2003 - IS-xx-COD
9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 13:43
Dacia