Nu mai suport cu "regele" Cioaba, Sunt intoxicat...
![]() ![]() ![]() |
Nu mai suport cu "regele" Cioaba, Sunt intoxicat...
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Aug 2013, 14:02) Cate amenzi s-ar incasa de aici...de 2 luni e interzis prin lege sa le spune-ti tigani. Amenda e de pana la 7000 de euro. Pacat ca nu se dau amenzi si pentru aia care violeaza limba romana. Ne-am acoperi rapid problemele de finantare, fara sa mai apelam la FMI. In acord cu ce spui tu, asa e: ar trebui sa li se spuna suiedeji, londoneji, blonji, ciori, etc. "Tigani" mi se pare prea deplasat. On-Topic: nici n-am stiut ca a dat coltu'... eu eram inca la faza in care lezmajestatea sa e in spital. This post has been edited by Bwwlan: 19 Aug 2013, 16:40 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
dar gitani sau hitani merge sa fie numiti ca tot aia e, doar ca e in limba altor tari, unde cica nu e ilegal.
rromalestieni e totusi denumirea care le-o prezint eu. nu are urma de jignire si exprima mai bine originea acestor nomazi. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mda, greseala aia gramaticala e problema, nu un topic in care flatuleaza diversi frustrati rasisti , pe un forum care se considera cat de cat civilizat, nu care incalca drepturile omului. Dar ce ma mir, intr-o tara in care ciobanul face tigancile imputite si cafteste puradei, asa si oile.
This post has been edited by argon: 19 Aug 2013, 20:07 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu daca imi rup piciorul in afara tarii si n-am asigurare cu decontare directa sunt nevoit sa platesc pana la ultimul fir de ata costurile de spitalizare, tiganului ala de ce trebuie statul roman sa-i suporte cheltuielile de spitalizare si repatriere? Turcia nu e in UE, nu e valabil cardul european de sanatate (nu ca cioara ar avea asa ceva).
Ce tot atata repatriere, sicriu, etc? Sa-i faca neamurile un foc, sa-l incinereze, cenusa sa o puna intr-o galeata primita la alegeri si sa-l aduca cu trenul inapoi in RSR. Ce bine mi-a fost 5 zile in creierii muntilor fara semnal la mobil...am aflat de-abia acum tampeniile astea. This post has been edited by Laurentziu83: 19 Aug 2013, 20:27 Attached thumbnail(s) IMG_4956.jpg ( Size: 1007.8k ) Number of downloads: 269 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
e o zicala veche, care e corecta.
ce naste si pisica, soareci mananca. acum sute de ani, proscrisi din zona india-pachistan au fost alungati de acolo si au ajuns usor usor ca niste triburi nomadice in zona europeana. erau primii gypsies. vezi continuarea in cartile de istorie cu indeletnicirile preponderente ale acestor grupuri...si inca un FFW pana in prezent pt a vedea din nou indeletnicirile preponderente ale acestr grupuri se numeste profiling, nu rasism, si este o stiinta de baza in institutiile politienesti peste nivelul garcist...gen interpol, fbi and shet. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
tudorelghiorghiasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 24 November 07 From: IASI ![]() |
Si vorba ceea "ciorile dadeau tarcoale lesului ". Dragii mei turci: va dam dublu dar sa pastrati ciorile acolo. Ca nici nu va dati seama.
PS Cioroiul sef valoreaza mai mult mort decat viu. Sa-l pastreze ei da-l ............. De morti numai de bine. Multumim lui Dzeu ca Cioaba asta nu a avut decat un baiat. in stilul asta in 100 ani scapam de capete incoronate. |
--------------------
scenic 2000 1.6 16 v
peugeot 207 diesel
- IS 09 >>>
2007 RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Aug 2013, 21:03) Mda, greseala aia gramaticala e problema, nu un topic in care flatuleaza diversi frustrati rasisti , pe un forum care se considera cat de cat civilizat, nu care incalca drepturile omului. Dar ce ma mir, intr-o tara in care ciobanul face tigancile imputite si cafteste puradei, asa si oile. Ia-i acasa ma! Sa traiesti vreo 2 ani intre tigani, atat iti doresc! ![]() Am coleg in situatia asta deci stiu ce vorbesc. Daca vrei sa-ti povestesc istorii cu tigani, zi-mi. Umplu forumu'. |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Aug 2013, 21:03) Mda, greseala aia gramaticala e problema, nu un topic in care flatuleaza diversi frustrati rasisti , pe un forum care se considera cat de cat civilizat, nu care incalca drepturile omului. Dar ce ma mir, intr-o tara in care ciobanul face tigancile imputite si cafteste puradei, asa si oile. Coane, daca tot le-ai numit femeile tiganci si copiii puradei, bun venit in Clubul Frustratilor Rasisti! ![]() Ia zi tu, daca in ritmul actual, in Europa s-ar interzice termenul de roman, ca la cum ne prezinta etnia respectiva mai e putin si ne iau la bolovani prin toate capitalele civilizate, matale cum ai vrea sa te denumesti? Ca tigani si-au spus intre ei de sute de ani si acum s-au trezit botezati Rromi (multumim din inima tov. ion ilici iliescu) Apropo, azi am vazut pe trotuar o CIOARA. Da-ma in gat sa-mi iau amenda si demonstreaza tu ca era om si nu pasare. ![]() L.E. Macar maghiarii din Romania au avut atata verticalitate si nu s-au plans pe la toate capitalele Europei ca le spunem "unguri" si nu maghiari, asa cum ar trebui. Dar aici e diferenta de material nu? This post has been edited by D-Ice: 19 Aug 2013, 22:07 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Aug 2013, 20:03) Mda, greseala aia gramaticala e problema, nu un topic in care flatuleaza diversi frustrati rasisti , pe un forum care se considera cat de cat civilizat, nu care incalca drepturile omului. Dar ce ma mir, intr-o tara in care ciobanul face tigancile imputite si cafteste puradei, asa si oile. Daca erai civilizat iti cereai scuze pentru greșeală si dădeai un exemplu de intelepciune. Așa nu ești decât ce ai spus singur despre alții: un frustrat necivilizat. La fel cum sunt toți rasistii de pe forum si de pretutindeni, care in loc sa își vadă propriile greșeli si slabiciuni, le proiecteaza asupra altora si ii invinovatesc pe altii pentru ele... This post has been edited by Bacu: 19 Aug 2013, 23:28 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
o fi tigan?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 17:58 |