Supapa reglaj mers in gol, admisie aer, Supapa reglaj mers in gol, admisie aer
![]() ![]() ![]() |
Supapa reglaj mers in gol, admisie aer, Supapa reglaj mers in gol, admisie aer
lagunistul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA II
PRIVILEGE, 1.9 DCI, 120 CP /
noiembrie 2004
|
|||
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Clapeta de acceleratie are doar motorul pe benzina , si vad ca tu ai motor diesel de 1.9 , deci nu ai clapeta ! "Supapa" de care spui tu se numeste "dumper" si are rolul de a intrerupe aerul in momentul opririi motorului , pentru ca aceasta sa se faca cat mai soft , fara smuncituri ! Mecanicul tau nu stie ce vorbeste , sau ai inteles tu gresit !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
lagunistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 December 11 ![]() |
QUOTE(boeru_laurentiu @ 16 Aug 2013, 12:25) Clapeta de acceleratie are doar motorul pe benzina , si vad ca tu ai motor diesel de 1.9 , deci nu ai clapeta ! "Supapa" de care spui tu se numeste "dumper" si are rolul de a intrerupe aerul in momentul opririi motorului , pentru ca aceasta sa se faca cat mai soft , fara smuncituri ! Mecanicul tau nu stie ce vorbeste , sau ai inteles tu gresit ! Da, mersi pentru raspuns. Am inteles eu gresit, mai mult ca sigur! ![]() In mers influenteaza cumva daca acest dumper este defect? Trebuie schimbat neaparat asa cum mi-a recomandat mecanicul? Mersi. |
--------------------
LAGUNA II
PRIVILEGE, 1.9 DCI, 120 CP /
noiembrie 2004
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Eu l-am schimbat pentru ca imi dadea ulei pe la el , am dat undeva pana in 200 de lei de la reprezentanta renault ( acum trei ani ) . Vreo influenta asupra functionarii motorului nu cred sa aiba , decat daca e blocat pe inchis si obtureaza patrunderea aerului in admisie !
This post has been edited by boeru_laurentiu: 16 Aug 2013, 19:34 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:20 |