World of Tanks, cine joaca ?
![]() ![]() ![]() |
World of Tanks, cine joaca ?
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine ma dispera! Am ajuns sa iau un tanc din clasa IV si trag o gramada in cate un tanc si nu ii scade deloc viata. Vad cum se duce proiectilul direct in el si NIMIC! Rahat de joc!
![]() This post has been edited by h_a_c_k_e_r: 23 Aug 2013, 07:56 |
--------------------
by
Laurentziu83 @ 11 Oct 2013, 11:46
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu tragi tu unde trebuie
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Las-o incolo de treaba. Era tancul nemiscat (cred ca userul nu era in joc) si eram doar eu cu el. Am tras in el de m-am plictisit! Si nu e prima data cand observ asta.
|
--------------------
by
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
O sa ai mai mult succes daca tragi in partile laterale sau in partea din spate. Vezi ca la specificatiile tunului ai caracteristica Penetration care indica teoretic capacitatea tunului tau de a penetra armura. Daca valoarea penetratiei este mai mica decat armura adversarului nu ii vei da damage. E o explicatie simplista. Daca vrei mai multe detalii citeste pe pagina wiki wot.
This post has been edited by r_vlad: 23 Aug 2013, 09:27 |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dai in senila, in motor, in spate. Tunul era cel standard? Tancul inamic era tier mai mare decât ce aveai tu?
Pe mine ma dispera altceva. Au zis ca e x5 la prima victorie. Bai nene nu stiu cum se face dar fie mor imediat in bataliile care ulterior se termina cu victorie, fie atunci când trag intr-o gramada de oameni si bulesc 3 - 4 tancuri, echipa tot pierde. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca tu trageai cu un tank categoria 4 intr-un KV1S de exemplu poti sa tragi mult si bine , nu cred ca ai sanse sa penetrezi , poate doar daca tragi in spatele lui .
E bine sa citesti un pic despre joc , vei invata multe , mai ales unde sa tragi intr-un tank si daca ai sanse sa penetrezi o armura . http://taugrim.com/2013/05/31/world-of-tan...ak-spots-guide/ |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Despre tancul asta e vorba. M-am intalnit de multe ori cu el. Eu trageam ca nebunul in el, iar el trageam 1 singura data in mine si ma distrugea.
![]() Attached thumbnail(s) Wot_Hetzer_render.jpg ( Size: 490.73k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
by
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu ce tanc ai? reno?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@h_a_c_k_e_r cu hetzer nu te lupti din fata mai ales daca esti tire 4 , nu vei penetra armura , insa daca tragi din spate sau lateral spate vei face damage cu siguranta .
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Tank-ul meu preferat este T-80 si cu acesta joc cel mai mult.
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 600.14k ) Number of downloads: 422 |
--------------------
by
|
Diac |
![]()
|
Dai in senila, il imobilizezi si apoi te duci in lateral. El sta ca fraierul si nu are in cine trage. Schema se aplica la orice AT.
http://wotguru.com/weak-spot-guide-hetzer/ P.S. T 80 e si preferatul meu.....cand joc cu Hetzerul ![]() ![]() This post has been edited by Diac: 23 Aug 2013, 11:22 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diac @ 23 Aug 2013, 09:38) Pe mine ma dispera altceva. Au zis ca e x5 la prima victorie. Bai nene nu stiu cum se face dar fie mor imediat in bataliile care ulterior se termina cu victorie, fie atunci când trag intr-o gramada de oameni si bulesc 3 - 4 tancuri, echipa tot pierde. Asa patesc si eu ![]() Vedeti ca e reducere la echipament, pe langa x5 la prima victorie. ![]() Luati-va gun-rammere, ventilations, benoacle, plase de camuflaj si ce mai vreti voi. Eu mi-am dotat deja tankurile ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Diac |
![]()
|
'ga-mias .... strangeam bani de KV1S
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
L!nuX |
![]()
|
Poti sa le muti de pe un tank pe altu ?
Din cate stiu iti trebuie cont premium ca sa poti sa le dai jos de pe un tank . Dar mi-as pune pe hellcat si cromwell ca mai am o gramada pana ajung la tire 7 cu ele ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Nu iti trebuie cont premium. Ai nevoie doar de gold. 10, mai exact, pentru a le demonta de pe tanc.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
L!nuX |
![]()
|
defapt da , prin premium ma refeream ca tre sa dai banuti adevarati
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Tamango |
![]()
|
Plasa de camuflaj si binoclul le poti muta. Pentru restul iti trebuie cascaval. Se poate doar distruge sau vinde odata cu tancul. Bai, am observat zilele astea ca imi tot baga cadou la consumabile chestii gen Cola, ciocolata, ratii de lupta. Misto.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Diac |
![]()
|
Mie mi-a dat cafea si croissants la tancurile frantuzesti
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Naiba sa-l ia. Nu merge pe Lenovo s10-3 cu 2Gb RAM si Intel GMA 3150. Se instaleaza apoi ingheata. Ce ma enerveaza ca nu gasesc minimum specs required pe site. Are cineva habar care sunt alea?
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
D-Ice |
![]()
|
Multumesc, m-am calmat. Imi vad de-ale mele...
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Oricum erai putintel masochist sa faci asa ceva pe 10"le ala...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
D-Ice |
![]()
|
![]() This post has been edited by D-Ice: 25 Aug 2013, 00:41 |
--------------------
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
update :
Hellcat - Tire 6 - Full Options Cromwell - Tire 6 - Full Options Kv1S - Tire 6 - Stock - tunul suge grav de tot , dadeam mult mai bine cu ala de pe KV1 StugIII - Tire 5 - Full Options Restul sunt irelevante ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
Tamango |
![]()
|
Am avut de ales intre Stug3 si Hellcat. Am luat Stug-ul, super. KV1-S suge rau de tot. Sa vedem cu e cu gun-ul de top ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Varianta reala a jocului.
|
--------------------
by
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:06 |