Nu functioneaza AC, Probleme ventilatie/ac
![]() ![]() ![]() |
Nu functioneaza AC, Probleme ventilatie/ac
amoise |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 II
2005
- b66xgx
|
|||
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Tulumba cum ii zici , este ventilatorul de clima ( habitaclu ) . Da-l jos si schimba-l ( ca de reparat , daca a intrat apa in el... , nu cred ca se merita ) . schimba si filtru de polen ( sigur e distrus si el )
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
amoise |
![]()
|
Filtrul?am vazut ca am acces la el pe afara...pe sub protectia aceea de plastic....era unu acolo...facut zdreente intradevar....si "tulumba" stie cineva cum se da jos?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 II
2005
- b66xgx
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Motorasul se da jos foarte usor,in partea dreapta a masini sub bord ai un capac de panza pe care il dai jos din cleme dupa care la motoras ai un surubel micut pe care il desfaci cu o tubulara de 5,5 dupa care rotesti motorasul spre mijlocul masini,vezi ca are o mica piedica parca dupa care o sa iti pice jos,scoti mufa de la motoras si il cureti daca se poate daca nu il duci la un electricean sa til repare daca se poate,daca nu iti iei altul
<span class='edit'>27 Jun 2013, 21:04:</span> QUOTE(amoise @ 25 Jun 2013, 22:17) Filtrul?am vazut ca am acces la el pe afara...pe sub protectia aceea de plastic....era unu acolo...facut zdreente intradevar....si "tulumba" stie cineva cum se da jos? FIltru de habitaclu se da jos prin masina,deschizi torpedoul masini il golesti de toate chestiile ce ai in el,pe la mijlocul torpedoului o sa ai un surubel cu T20(torcs) si in partea de sus si jos ai cate 2 cleme care nu se prea observa mai pe colturi asa,dupa ce scoti capacul de la torpedou in partea stanga cum te uiti ai un capac dreptunghiular prins in 1 sau 2 surubele,desfaci surubele si dai jos capacul respectiv si acolo gasesti filtrul This post has been edited by bad_x: 27 Jun 2013, 21:05 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
amoise |
![]()
|
Si sigur de la el este toata problema asta sau poate sa fie si din alta parte?!
|
--------------------
Renault
Laguna 2 II
2005
- b66xgx
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Intreband lumea nu repari masina doar lucrand la ea,dai jos motorasul si il alimentezi la 12 volti daca sti cum se face si vezi daca merge
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
amoise |
![]()
|
Din pacate de cand am permis doar am condus masinile...nu le am si "dezmembrat" dar acum a inceput sa ma bata gandul si maine voi da jos "tulumba"...Nu,nu prea stiu cum sa l alimentez la 12v...am rugamintea sa ma lamuresti tu daca se poate:)
|
--------------------
Renault
Laguna 2 II
2005
- b66xgx
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Daca nu stii nici cum sa-l alimentezi la 12 v, mai bine nu te baga, ca mai faci si alte boacane pe acolo. Lasa sa umble cineva care stie ce face
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
amoise |
![]()
|
In toata viata mea am alimentat destul de multe lucruri la 12v...dar asta nu stiu cum sa l alimentez pentru ca nu am apucat inca sa l dau jos sa vad exact din ce e compus si care e + si -...ca sa stiu exact cum sa l alimentez,la asta m am referit:)
|
--------------------
Renault
Laguna 2 II
2005
- b66xgx
|
|
merralvinci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 2 March 12 ![]() |
QUOTE(amoise @ 29 Jun 2013, 09:50) In toata viata mea am alimentat destul de multe lucruri la 12v...dar asta nu stiu cum sa l alimentez pentru ca nu am apucat inca sa l dau jos sa vad exact din ce e compus si care e + si -...ca sa stiu exact cum sa l alimentez,la asta m am referit:) daca te duci la un electrician auto nu-ti ia mai mult de 100 e lei sa-ti demonteze ventilatorul,sa-l curete si sa-l puna la loc(sau sa-l inlocuiasca daca-i aduci altul).mai ai acolo un reostat cel care iti seteaza viteza ventilatorului care e posibil sa fi crapat si el.nu te baga aiurea sa nu dai foc la masina.si tine pana la reparare ventilatorul oprit.eu mai reparam masini cand eram mic dar iti spun ca nu ti-ai ales masina potrivita pt.a invata mecanica.laguna e destul de complicata la...mecanica.singurul lucru simplu a fost sa schimb puntea spate.in rest...prefer sa ma duc la un macanic sa-si rupa el mainile,eu doar sa-i spun ce sa faca. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0t GT
2009
|
|
MACA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 3 October 08 ![]() |
salut am patit si eu problema cu apa in masina prin sistemul de aer, am scos apa am desfundat scurgerea sa nu mai intre si dupa 2 zile nu mi-a mai mers ventilatorul decat pe treapta a 4-a din ce am citit pe forum sa-u ars rezistentele alea de putere si merge doar ultima treapta asta fiind pe direct, nelamurirea mea este, unde gasesc rezistentele alea ca am stat jumate de zi pe langa ventilator si nu am gasit nici o rezistenta, daca stie cineva unde e pozitionat blocul de rezistente aeroterma la laguna 2 spunetimi si mie va rog sau puneti o poza ceva... ms mult
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.8 16v Privilege
2001
- HD-08-HOG
|
|
nnightwolf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.938 Joined: 7 January 09 ![]() |
sub torpedo langa aeroterma este o placa ovala prinsa cu 2 suruburi.
uite cam asa arata, (nu am gasit poza pe net chiar de laguna dar e asemanatoare) Attached thumbnail(s) rezistenta_aeroterma_ford_fiesta_2002__a9F2sA.jpg ( Size: 59.99k ) Number of downloads: 138 |
--------------------
Renault
Laguna/Megane/Velsatis/Kangoo/Clio
2000-2010
- BC-01-AAA Piese Second Renault (toata gama)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:38 |