O problema ciudata, Se leagana masina intre 50 si 60 Km/h
![]() ![]() ![]() |
O problema ciudata, Se leagana masina intre 50 si 60 Km/h
Septy_b |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 28 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- SJ-03-SEP
Grandtur 1.9 DCI 130 cp 2006
|
|||
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
am patit asa ceva de la anvelopele pe spate tocite inegal.....tot asa ma cernea si pe mine (la un Fiat....dar nu conteaza neaparat masina)
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Subscriu... jenti-anvelope la verificat
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
ungureanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 January 07 ![]() |
Salut! Interesant este ca dacă efectuezi manevra stanga-dreapta, dispare "leganatul". Asta in condițiile în care rulezi constant cu viteza de 50km? În acestă situație, eu sunt de părere că nu poate fi cauciuc uzat neuniform sau inserție ruptă deoarece "legănatul" nu dispare în astfel de cazuri. Poate trebuie să verifici bucșile de la bara stabilizatoare(s-au dezlipit sau sunt uzate).
|
--------------------
Renault
Laguna
1997, 2,2 D, Combi
|
|
Septy_b |
![]()
|
multumesc de reply-uri
acuma sunt cu cauciucurile de iarna....dar nu cred ca de acolo ar fi pt ca sunt destul de bune... oricum in ultimele saptamani s-a accentuat iar acuma ma "cerne" destul de tare, chiar foarte tare la 55 Km/h |
--------------------
Renault
Megane
- SJ-03-SEP
|
|
Abamiha |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 06 ![]() |
Salut!Ce spui tu am patit la o Dacie 1310, acum cam 6 ani, si era din cauza unei bucsi de la puntea spate.Acum nu stiu ce sa spun, cred ca Lagunele au alt sistem, dar poate fi o idee in cazul in care ar avea ceva asemanator.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- b 51 hly
2003 Dynamiqe
|
|
diaconasu2213 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 June 06 ![]() |
la fel am patit si eu la o laguna..eu ma gandeam ca este de la jante care erau pe 17'' si cauciucurile foarte joase dar mi-a zis cineva sa schimb amortizoarele ca este din ele, am schimbat amortizoarele pe fata si am fost surprins cand am vazut ca aveau tijele putin indoite...unul mai mult altul mai putin.. dupa ce le-am schimbat mai facea foarte putin..
|
--------------------
Renault
laguna II ,laguna II
- TR 13 CIF
2001 1.9 dci -135cp(de vanz),2001 1.9 dci -120cp
|
|
Joky |
![]()
|
![]() GPS Cracker-MIO&IGO Group: Members Posts: 83 Joined: 24 November 06 From: Zalau ![]() |
septy_b salutare sa stii ca este din cauza cauciucurilor si al jentilor care probabil nu sunt echilibrate. Am patit si eu asa ceva la masina din semnatura.
|
--------------------
BMW
E60 525d
- SJ--AZT
2004, 2.5d, 177cp Ex. Laguna 2 1,9 dci 2001 Grandtour 107cp
Ma grabesc, dar conduc incet si preventiv! |
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la cele scrise de Joky. Si eu am avut aceeasi pb. Am echilibrat trenul fata si s-a rezolvat. Fa treaba asta si spune-ne si noua rezultatul.
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Sunt de acord cu comentariile lui jocky si ickx.
Primul lucru pe care cred ca ar trebui sa il verifici este echilibrarea trenului de rulare. Te asteptam cu raspunsuri. |
--------------------
-
-
-
|
|
Septy_b |
![]()
|
multumesc de sfaturi, o sa ma duc azi la o vulcanizare, sau orinde unde echilibreaza roti si revin cu rezultatul
|
--------------------
Renault
Megane
- SJ-03-SEP
|
|
Septy_b |
![]()
|
azi am fost cu masina la mecanic si problema au fost capetele de bara fata uzate rau de tot, aveau un joc foarte mare
am schimbat asa: cap bara dr. st. - 140 RON placute frana st. dr. - 200 RON ulei (Mobile 1, 5W50 bun la turatii) - 250 RON/5 litri filtre- aer, motorina, polen (50, 40, 60 ron) + manopera 110 RON ulterior a mai gasit si bielete directie uzate aici intervine problema, nu se gasesc numa original si sunt scumpe a mai schimbat cineva bielete directie? |
--------------------
Renault
Megane
- SJ-03-SEP
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
drati71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 27 July 05 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
La reno anul trecut am dat vreo 2,5 milioane(fara cap bara ca in imaginea de mai sus)pe una bucata. Am fost nevoit sa recurg la ei deoarece la modelul de masina care o am eu, la Augsburg era 4milioane bucata. Atentie mare, inainte, am dat comanda la o firma de piese dupa talon si cand mi-a venit si mecanicul a vrut sa-l monteze, era mai lung cu cativa centimetrii bieleta comandata.
|
--------------------
God Give You Joy!
.
. Reno Laguna II 1,9 dCi; 2004; 120CP; Dynamique; Gris Hologramme
PDA FSC N560 |
|
Septy_b |
![]()
|
acelasi lucru si la mine cu bieletele-
este numai in original si este peste 300 lei una am gasit la o firma dar mi-au zis ca trebuie taiate pt ca sunt mai lungi cu cativa centimetri si in final am gasit pe cineva care rectifica cu teflon si zice ca merg la fel, sau chiar mai mult decat cele originale, si mi le face la 100 lei cu tot cu montat demntat |
--------------------
Renault
Megane
- SJ-03-SEP
|
|
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Cu doua zile inainte de accident schimbasem bieletele de directie. 170 RON X 2 Lemforder manopera 30 RON. S-au potrivit perfect.
|
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
corba |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 1 November 08 ![]() |
Am si eu aceeasi problema. intre 50 si 70 km/h se hâtzâne stanga dreapta partea din fata a masinii.
Stiu ca la mine problema e cu planetara stanga care e busita si mai am si rulmentul din cutia de viteze in care intra planetara are tesituri pe interior si mi-au zis cei de la service ca amandoua trebuie schimbate. Am avut un accident acum 2 ani si l-am lasat pe unul sa ma tracteze 100km si planetara era sarita si se auzea un pocnet puternic la fiecare rotatie a rotii. Interesant este ca a inceput sa se legene stanga dreapta dupa un an de la accident si de la tractare si la vreo luna dupa ce am fost in service si mi-au mai "rectificat " cum au zis ei planetara. Intrebarea mea este Pot sa merg in continuare in starea asta cu masina sau sa merg sa schimb planetara stanga si rulmentul din cutie de viteza (diferential) cum mi-au zis la service sa fac? Faza e ca am fost azi in acel service si imi zisera ca nu schimba decat cu piese noi, nu accepta piese second hand. Problema e ca nu pot sa imi zica un cost la toata reparatia ca cica trebiue sa desfaca cutia de viteze sa vada ce e acolo si din cauza asta costu e cam greu de estimat. |
--------------------
Renault
Mégane Sedan 2.2 1.4L 16V, 72kW
2007 Manager
|
|
orhan87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
unele cazuri poate sa fie devina si volanta ... cazul meu nefericit ...
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:43 |