schimbat far fluence
![]() ![]() ![]() |
schimbat far fluence
cos_88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
fluence
2011 privilege
- DB ** ***
|
|||
kiki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 22 April 11 ![]() |
QUOTE(cos_88 @ 15 Jul 2013, 10:34) Salut baieti, sunt nou pe forum si as avea o intrebare. Stiti cumva cum se schimba farul la masina? Se poate scoate usor pe acele sine , desfacand cele 3 suruburi? Multumesc Salut vezi in documentul atasat ![]() Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
RENAULT KOLEOS 2017 INTENS Energy dCi 175 X-TRONIC
. ex-Fluence 16V
|
|
cos_88 |
![]()
|
Multumesc mult de ajutor
![]() |
--------------------
renault
fluence
2011 privilege
- DB ** ***
|
|
78Ady |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 July 13 ![]() |
Salut, Mi-am luat Renault fluence model 2013, cel cu leduri de zi, intrebarea este ca de ce nu se mai aprind pozitiile din far? Reprezentantul renault a zis ca faptul ca are leduri de zi a anulat becurile de pozitie. Nu mi se pare normal sau daca ASA este de ce a mai pus becuri de pozitie w5w in interiorul farului.
|
--------------------
renault
fluence
2013. 1,6 dci 130 cp
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu știu de Fluence, dar la Mondeo dacă ai lumini de zi cu LED, atunci acestea joacă și rol de lumini de poziție. La mine lipsește becul de poziție din far. Cînd vreau să aprind "pozițiile", se aprind de fapt LED-urile pe o fază mai slabă. Presupun că tot așa e și la tine.
Pentru Renault poate că a fost mai ieftin și mai simplu să facă un singur tip de far pentru toată lumea, decît să producă separat și faruri fără acel bec. This post has been edited by VladSoare: 21 Jul 2013, 09:42 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cuki46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 3 February 13 ![]() |
QUOTE(78Ady @ 20 Jul 2013, 11:31) Salut, Mi-am luat Renault fluence model 2013, cel cu leduri de zi, intrebarea este ca de ce nu se mai aprind pozitiile din far? Reprezentantul renault a zis ca faptul ca are leduri de zi a anulat becurile de pozitie. Nu mi se pare normal sau daca ASA este de ce a mai pus becuri de pozitie w5w in interiorul farului. Daca te legi de maruntisuri de genu...cred ca ti-ai gresit complet masina. Si pe mine ma enerveaza ca pe pozitia ON farurile nu se sting cand iei contactul ci doar cand deschizi usa....mno...dar cand parchez in garaj fara functia follow me home ce buna ii "optiunea" asta. P.S. Becu ii acolo pentru versiunile fara LED. Ii mai ieftin asa pentru fabrica. |
--------------------
2017 MB C220 /
2012 Fluence
2012
|
|
cos_88 |
![]()
|
Salut...revin cu inca o intrebare. Mi-am schimbat farurile la masina, le-am luat pe cele cu xenon oem.
Intrebarea era...daca pot sa leg reglajul manual la faruri sau trebuie sa pun senzori pe puntea din spate si sa incerc sa fac reglajul automat? Bineinteles la un service autorizat, ca eu nu ma pricep ![]() Multumesc This post has been edited by cos_88: 25 Jul 2013, 15:06 |
--------------------
renault
fluence
2011 privilege
- DB ** ***
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cat au costat ???
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
cos_88 |
![]()
|
Au costat ceva....2.000 lei farul , fara droser sau bec.
|
--------------------
renault
fluence
2011 privilege
- DB ** ***
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne comunici si noua rezultatul final, intr-adevar au costat ceva. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
cos_88 |
![]()
|
Momentan nu sunt in tara..doar le-am comandat si am primit confirmare, miercuri revin in tara si ma duc sa le montez. O sa va spun atunci cum au iesit
![]() Dar inca am nelamrurirea privind reglajul lor dar sper sa o rezolv. |
--------------------
renault
fluence
2011 privilege
- DB ** ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:50 |