Reglaj Faruri, intra sau nu in garantie
![]() ![]() ![]() |
Reglaj Faruri, intra sau nu in garantie
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se regleaza destul de usor, mie mi le-au reglat in garantie. Problema a stat cam asa: m-am dus pe seara, le-am reclamat ca farul stanga bate mai sus decat cel dreapta (corect ar trebui ca cel dreapta sa bata un pic mai sus decat cel stanga), un mecanic a ridicat capota, a dat de un surub (din pacate nu am fost pe faza sa vad care), a reglat corect, am spus multumesc si m-am carat (au zic ca nu stau ei sa faca hartii pentru un fleac).
Succes! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Intra in garantie,stai linistit.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
1r1nel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 29 May 13 From: Pitesti ![]() |
salut redeschid topicul acesta dar cu alta problema,nu imi mai merge reglajul de la faruri,motorasul se aude cand dai de buton dar ele nici nu se ridica nici nu se lasa.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutatie.Cu stima
|
--------------------
Renault Symbol
Renault Symbol
1.4 8v sedan 2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Verifica daca nu a iesit "nuca" din locajul ei din far.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:39 |