Curatare stickere
![]() ![]() ![]() |
Curatare stickere
alexgeogabriel |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- -
2007, 1.4, 75cp, 8v
|
|||
cracos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 April 09 ![]() |
salut
am incercat cu alcool izopropilic si cu sapun de casa . se ia acel lipici ramas in urma cu ambele produse . ce nu am observat este daca alcoolul afecteaza vopseaua ( am dat doar putin) cu sapun am incercat si se ia mai greu (a trebuit si ceva apa calda la cat de vechi e lipiciul la mine ) dar sigur nu afecteaza lacul de pe vopsea . au mai ramas 2 stalpi de curatat . cred ca sambata ii dau gata. |
--------------------
renault
clio symbol
2005 fidji
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
In folclor se spune ca alcoolul afecteaza vopseaua. Nu stiu cat e de adevarat..dar mie mi se pare ca ies foarte bine cu apa calda si sapun. Atentie cu ce freci, sa nu zgarii vopseaua.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
In usa Auchan-ului am gasit pe unii cu o masinarie ca alea de curatenie care curata guma de mestecat de pe pavaj cu abur fierbinte . Cred ca temperatura e de baza mai mult decat sapunul.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:20 |