instalatie de gaz pentru laguna II 2.0 16 v, merita sau nu?
![]() ![]() ![]() |
instalatie de gaz pentru laguna II 2.0 16 v, merita sau nu?
iuliantvr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
- b33yxx
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bineinteles ca compartimentul de la roata de rezerva este din metal 100%.
Pentru restul ia o hartie un creion si calculeaza.....Km parcursi pe an/costuri/etc.....si vezi tu cel mai bine daca merita sau nu. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jujak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 January 12 ![]() |
iuliantvr eu spun ca se merita parereA mea ! dupa 3 ani de gpl si aproape 90 000 km , eu am dat 2100 lei cu butelie normala , daca esti familist sau cari mult cu masina pune o in locul rotii de rezerva . eu nu am avut nici o problema pana acum trage destul de bine si merge la fel succes .
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
iuliantvr |
![]()
|
Multam mult de sfaturi! Se pare ca merita daca tin masina mai mult de un an si inclin sa fac asta. Imi place tare mult si inca nu am fost la drum lung. Va multumesc de sfaturi.
|
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
- b33yxx
|
|
iuliantvr |
![]()
|
Mi-am pus pana la urma instalatie de gaz Tomasseli.
|
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
- b33yxx
|
|
alin52_rak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 August 09 ![]() |
spune=mi si mie te rog cat te-a costat ,cum e cu omologarea la rar
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 1.9 dci 120cp laguna 3 1.5 dci 81kw 2008
|
|
aditd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 29 June 11 ![]() |
QUOTE(alin52_rak @ 11 May 2013, 16:37) Te programezi la RAR si specifici ca ai pus instalatie de gpl ( e o coada separata ). Te mai duci cu cartea primita de service. In rest verificarea ... e ca si cum ai imatricula masina, doar ca la noxe o testeaza si pe benzina si pe gpl. |
--------------------
Renault
Laguna
2
|
|
iuliantvr |
![]()
|
Scuze pentru raspunsul intarziat. Am dat 2500 de ron. Se simte ceva economie, nu foarte mare, da e ceva sa poti merge in ziua de azi cu un motor de 2000, 16 v pe benzina fara sa stai prea mult pe ganduri. La acceleratie e cam la fel, diferenta nu am simtit-o foarte tare. Acu am o problema cu injectia, dar nu cred ca e de la gaz. Va mai povestesc.
|
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
- b33yxx
|
|
GeorgeProteasa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 2 August 13 ![]() |
Salut,
Am o laguna 2 1.6 16V - am montat gaz pe ea : - Rezervor toroidat - instalatie AG compact , etc. Parare dupa montaj : - Consum Bucuresti - mers zilnic la birou ( plecare 8.00 - intoarcere 6.30 ) aglomeratie maxima : 13 - Consum Autostrada : 150 viteza medie : 8.5 (odata ce iti pui gaz bagi si piciorul in acceleratie ![]() - Consum mixt Bucuresti-Valcea : 7.5 ( viteza autostrada 120-140 ; viteaza Dealu negru :70- 90 ) per totat pret gaz :2.85 / benzina 5.9 - se merita (dezavantaje nu prea am deocamdata ) PS : rezervorul toroidal e perfect pt masina , dezavantaj - se lasa "mocheta " care acoperea roata de rezerva !!! , o poti rezolva cu un placaj |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Authentique
- VL 05 SIH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:25 |