Amenda centura ... Contestatie ?
![]() ![]() ![]() |
Amenda centura ... Contestatie ?
T.rac3Er |
![]()
|
||
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|||
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Era blonda si blondele nu trebuie sa se ingrijoreze de loviturile la cap.
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Vacă la volan - boala lumii moderne.
![]() Sper să fi rămas măcar fără niște dinți. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar de ce speri asta?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pentru ca speranta moare ultima?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De unde știi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Era beata moarta aia , numai in Rusia se poate asa ceva ...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Babaq139QMB2 @ 17 Aug 2013, 14:15) Ești tu convins? QUOTE(kossak @ 15 Aug 2013, 22:55) Prin iunie am avut un mic accident stupid. Sambata la 9 dimineata, in parcarea Iulus Mall am "reusit" sa intru frontal intr-un alt Logan. El al scapat doar cu cateva zgarieturi pe bara fata, mie mi-a infundat bara fata, crapat farul si indoit putin aripa. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
adica, care e faza cu exemplul din romania?
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Se vede cum zboara idioata aia blonda de pe scaunul soferului , in momentul impactului frontal , tocmai pe cel de la pasager fata ajunge , cretini astia ar trebui interzisi definitiv de pe drumuri publice .
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 18 Aug 2013, 11:44) Nu-ți înțeleg strîmbătura. O tîmpită merge cu mașina fără să se uite, fără să-i pese că drumul se termină și că o altă mașină stă pe loc în fața ei. Merge drept spre obstacol și intră în el cu naturalețe, ca și cum n-ar fi acolo. Dacă mașina care a filmat scena nu s-ar fi aflat acolo, în ce-ar fi intrat? Poate în alta, parcată? Poate într-un pieton? Poate s-ar fi urcat pe trotuar? Vaca a mers drept și liniștit, fără să-i pese de ce se afla în fața ei. A mers pînă cînd s-a înfipt în ceva. Dacă tu ai sta pe loc și te-ai uita siderat cum o tîmpită vine drept spre tine, fără să te vadă, fără să-i pese că ești acolo, și se înfige în tine, oare tot la fel te-ai strîmba? Nu cumva în cazul ăla i-ai dori și tu să rămînă fără dinți? This post has been edited by VladSoare: 18 Aug 2013, 19:26 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
VladSoare |
![]()
|
Bravo ție. Înseamnă că ești un om mai bun ca mine.
Sînt convins, totuși, că ai și tu limitele tale. Dacă în loc să se oprească într-o mașină, tîmpita ar intra pe trotuar și ți-ar lovi copilul, n-am nici un dubiu că i-ai dori chiar mai rău decît îi doresc eu acum. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atitudinea potrivita e sa-i oferi vacii si cealalta masina sa ti-o zobeasca. Asa scrie in Vietile Sfintilor, sa Faptele sfintilor, savirsite inainte de sfintire.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.218 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 18 Aug 2013, 19:58) Vaca a mers drept și liniștit, fără să-i pese de ce se afla în fața ei. A mers pînă cînd s-a înfipt în ceva. Nu poti trai cu ele, dar nici fara. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
T.rac3Er |
![]()
|
martorul pwlii...astia (ca sunt multi vitezi din astia care declara ce le bese mintea) ar merita niste bice peste fata sa nu mai deschida gura a bou.
mergea cu viteza si de unde stie el? ca mergea in fata lor si la un moment dat a auzit un zgomot. al draq avea si ochi la spate si mai erau si cu radar ochii aia. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sigur ca avea viteza, daca era in miscare.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Da' acceleratia cat era?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
S-a mai discutat de accidentul ala. Eu stiam ca aia ori se grabea la pensat, ori trebuia sa ia pe cineva de la pensat. Dar nu ca se pensa. Asta e doar declaratia martorului imbracat la costum si nu a celui care a iesit din masina. La OTV s-a discutat cazul?
Asta e, se confirma inca odata ca fiecare tampit are copacul lui... Venind ieri pe DN 2B era la un moment dat o placuta cu nr de inmatriculare tintuita pe copac ( de la o masina facuta praf in copacul ala). Ar fi bine sa se tina la obiceiul asta. Daca e sa fie la mine cazul cu un copac, sper sa imi lase acolo placuta si cu un mesaj de genul: "Condu fericit, te-am scapat de un tampit" |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
Tare faza cu NR de inmatriculare puse in copaci , ar fi furate instant si duse la fier vechi
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE Daca e sa fie la mine cazul cu un copac, sper sa imi lase acolo placuta si cu un mesaj de genul: "Condu fericit, te-am scapat de un tampit" Si daca scapa cu viata sa-l atarne cu o funie de copac si cu placuta si mesajul de mai sus? ![]() This post has been edited by D-Ice: 23 Aug 2013, 21:05 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:22 |