export Laguna
![]() ![]() ![]() |
export Laguna
ciupa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 July 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna2
2002 1.8
- b88nrg
|
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Nu primesti inapoi nimic, in interiorul UE nu se percep taxe vamale. Daca te duci inapoi in tara de unde ai luat masina, da.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ciupa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 July 08 From: bucuresti ![]() |
masina este cumparata din Suedia si urmeaza sa o reinmatriculez tot in Suedia....sa inteleg ca pot cere taxa vamala inapoi?
|
--------------------
renault
laguna2
2002 1.8
- b88nrg
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
De cerut poti sa o ceri....asta nu inseamna ca o si primesti inapoi.
Cand ai cumparat masina era alt spatiu comunitar si se aplicau alte legi....acum e EU. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
În 2006 aveam taxa vamală pt produse ue? Sigur nu a fost tva?
Ps la megan, în 2004, nu era taxa vamală. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu erau taxe vamale la mașinile noi. Dar erau la sehașuri.
Nici eu n-am plătit vamă la Clio (nou) în 2001, dar un prieten de-al meu și adus două mașini s.h. din Germania înainte de 2007 și a plătit vamă la ambele. This post has been edited by VladSoare: 29 Jul 2013, 19:24 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
ciupa |
![]()
|
puteti sa imi spuneti unde ma pot interesa, eu am platit atunci in jur de 51 milioane si parca nu i-as lasa statului roman ,mai ales ca a doua varianta , aceea de a vinde masina in tara , ma pune in situatia de a lua in considerare si noua taxa de mediu
|
--------------------
renault
laguna2
2002 1.8
- b88nrg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:13 |