Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vitezometru, aprindere si inchidere centralizata, Vitezometru, aprindere si inchidere centralizata

stratocaster
post 29 Jul 2013, 02:55
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare frati de suferinta,
Sunt posesor de Twingo de vreo 7 ani, imi iubesc Buburuza si pana acum nu am avut probleme majore cu ea. Acum insa au aparut unele si evit sa merg la service Renault pentru ca acolo, stiti cum e: te duci sa schimbi o bieleta, iar ei iti sugereaza ca ar fi bine de schimbat si capul de bara, dar si bascula, amortizorul, eventual si planetara, etc...Asadar, v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu sfaturi pentru urmatoarele 3 probleme:
1. Vitezometrul - cand merge, cand nu merge. Cand nu merge, intrerupe si servo-directia si nici tachometrul nu mai functioneaza. Nu am reusit sa leg de niciun alt eveniment functionarea/nefunctionarea acestora. Este pur aleatoriu.
2. In mers, daca se intampla sa calc mai tare acceleratia, apar intreruperi. Se mai intampla si la ralanti.
3. O vreme, inchiderea centralizata a functionat ca si vitezometrul (cand da, cand nu). Acum, desi releul se aude cum da comanda, iar luminile de semnalizare palpaie, nu mai functioneaza.
Precizez ca seria de pe stalpul din dreapta este urmatoarea: F385421.
Multumesc anticipat pentru orice sfat!

--------------------
Renault Twingo - B-99-VDM 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MSn
post 29 Jul 2013, 20:34
Post #2

Membru autentic de elita

Group: Members
From: Timisoara

Eu unul as proceda asa:

1. Verificare contact electric senzor viteza, sau inlocuirea lui.
2. Curatare corp clapeta daca nu a fost curatat, daca este dotata cu motor D4F4, cred ca ar mai fi ceva senzor de curatat, eu am D7F, deci nu conosc, dar trebuie cautat pe forum.

--------------------
Renault Twingo - TM-72-MSN 1999 8v D7F 700
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 06:22
Dacia