Aeresire sistem racire SCENIC 3 1,5 DCI 110 CP, Cum se face aeresirea sistemului de racire
![]() ![]() ![]() |
Aeresire sistem racire SCENIC 3 1,5 DCI 110 CP, Cum se face aeresirea sistemului de racire
4EVR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 February 19 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
SCENIC III 1,5dci 110 hp
2012
|
|||
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.148 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
Se face automat.
Aerul se aduna in vasul de expansiune .In prima faza ,la inlocuirea antigelului , am lasat motorul sa mearga si am tot completat in vas , putin peste maxim . Apoi am pus dopul si dupa un drum mai lung , sau dupa ce se incalzeste motorul astfel incat sa deschida termostatul , l-am mai completat odata pana la maxim. Nu deschizi vasul cu antigelul incins ! La schimb de antigel mi-a intrat 5,5l amestec 3L apa distilata si 3 antigel tip D Renault. |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
- Bv
2010 / 1,5dci 110cp / EDC Drumuri bune și RESPECT !
|
|
robert2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 August 12 From: Satu Mare ![]() |
Salut,pe carcasa de termostat este un dop cu filet,gen capacel valva roata, cu motorul oprit il desfaci il lasi pana curge lichid .
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 2
1.9 DCI 96KW
|
|
4EVR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 February 19 ![]() |
Multumesc pentru sfaturi ! O seara linistita !
|
--------------------
RENAULT
SCENIC III 1,5dci 110 hp
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:54 |