Pierderi Antigel, dar motorul nu se incalzeste
![]() ![]() ![]() |
Pierderi Antigel, dar motorul nu se incalzeste
verjic |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 23 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004 Privelege 1.5 dCi82hp
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In toata instalatia intra 6 litri. Probabil curge doar ce e in vas => vas crapat sau racord de la vas la radiator. Daca cei de la service nu s-au obosit sa vada care-i treaba, ce te astepti de pe un forum, sa ti se spuna pe neve pe unde curge?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Ai mare grija ...
![]() Am facut si eu aceeasi greseala ca a ta, completam, nu am verificat cand trebuia, completam ca prostu cu antigel si ... in final am schimbat chiloasa toata cu garnituri bla bla bla ... Si poti ajunge usor sa fierbi motorul, indiferent ca e diesel sau benzinar. Mai bine o duci direct in service. Odata ce completezi trebuie sa faci si o aerisire completa. Ramane aer pe tubulatura. This post has been edited by CRyS`: 22 Nov 2013, 16:12 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
verjic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 23 October 12 ![]() |
Cei de la service parca s-au uitat la racorduri, la tuburi, dar au zis ca nu e de la ele. Si curge prin partea din fata a radiatorului, deci trebuie data jos bara ca sa se vada ceva. O sa merg obligatoiu la service sa vad care e problem a exacta. Dar totusi imi este chiar interesant acest aspect. Ca de exemplu am si un Opel Vectra la care a fost fisurat radiatorul, pai acolo daca nu avea apa, imediat urca indicatoru peste 90 grade, daca opream motoru curgea apa pe jos. Si asa pana la service
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 Privelege 1.5 dCi82hp
|
|
dmtrsc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 October 08 ![]() |
Poate fi si de la capacul termostatului.La mine pierderile erau interne,in ulei.
This post has been edited by dmtrsc: 22 Nov 2013, 22:14 |
--------------------
renault
megane 2
- b 57 sof
2006 authentic 1.6 16v
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
cum adica nu urca mai sus de 90 grade chiar daca nu are antige?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
- B513CMG
2004 1.6 16v combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:53 |