Oglinzi Megane 3, nelamuriri oglinzi megane 3
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi Megane 3, nelamuriri oglinzi megane 3
adi003 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III
2010
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Megane 2010, dar unde este facut? Turcia sau Spania, sunt diferente intre ele.
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
adi003 |
![]()
|
cred ca Turcia. cum pot afla?
|
--------------------
renault
megane III
2010
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.169 Joined: 13 October 06 ![]() |
Te uiti daca ai rotita de reglaj la aeratoarele centrale, ar trebui sa ai cate una pentru fiecare gura, amplasata undeva in stanga aeratorului.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
adi003 |
![]()
|
nu am aceasta rotitia. are aer conditionat automat bi-zona. e din Turcia?
|
--------------------
renault
megane III
2010
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
roata de rezerva e in portbagaj sau sub masina?
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Turkish delight este, urmand logica renault, ar trebui ca oglinzile sa coste la fel sau mai putin, in niciun caz mai mult....
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
adi003 |
![]()
|
roata de rezerva este sub masina. ok... deci cum pot face rost de pretul corect al oglinzilor?
|
--------------------
renault
megane III
2010
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai codul de articol poti face o sondare pe la dealerii Renault, daca nu, fie il obtii de la unul fie vorbesti cu Espacern sa incerce sa-ti faca rost de acel cod si pe urma sa suni la delaeri cu el si sa vezi unde este mai ieftin.
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La dealeri va obtine acelasi pret pentru acelasi reper cu o variatie de maxim 10 lei.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Dantee |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
megane sport tourer e facut in Spania iar cel hachback in turcia , poate fi diferenta intre oglinzile care se pliaza normal fata de cele care se pliaza automat.
|
--------------------
Renault
Megane III
2010 / Sport Tourer / Privilege
- B21HIM Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@dantee: Nu toate hatchback-urile sunt facute in turcia ... intereseaza-te inainte!
@adi003: Ce model de masina ai ? Hatchback, Coupe sau Tourer? Lasa-mi pe PM seria de caroserie si ma interesez si-ti zic un pret pentru oglinzi. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
adi003 |
![]()
|
@caty2ke e Hatchback cumparat in noiembrie 2011. iti trimit pm cu seria caroseriei. sa inteleg ca mi le si poti vinde? deja merg de 3 sapt fara si e aiurea rau.
LE: nu pot trimite PM, nu am destule posturi. iti trimit mail pe adresa de yahoo. This post has been edited by adi003: 30 Mar 2012, 08:46 |
--------------------
renault
megane III
2010
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
De unde esti Adi003 ?
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
adi003 |
![]()
|
bucuresti. ai oglinzi?
![]() |
--------------------
renault
megane III
2010
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Ti-am dat PM. Salut
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Junkyard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 November 12 ![]() |
Salut.
Ai gasit oglinzi?Spune-mi si mie te rog unde ai gasit si cat ai dat pe ele. Si eu am patit-o cu oglinda stanga. Am ramas socat de pretul unei oglinzi:1500-1800 lei. Am sunat la toate firmele pe care le-am gasit pe net si peste tot mi s-a spus ca nu au decat pe original. |
--------------------
Renault
Megane III Coupe
2011
|
|
gruyuss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 26 December 09 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
apropo de oglinzi...aveti cumva idee cat costa gemuletul de la semnalizarea de pe oglinda? mi s-a spart...am lovit pe cineva cu oglinda sau am fost lovit si as vrea sa il schimb, pentru ca a intrat apa deja, sau e condens inauntru
|
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
dec 2009/Dynamique
- B 18 EAJ cu un caracter de fier as fi ruginit pana acum
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bafta sa il gasesti separat.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Vine separat geamul de la semnalizarea din oglinda, eu am schimbat oglinda pe CASCO si a mai durat pana mi-au adus respectivul reper, astfel ca am mers o perioada cu el crapat.
Pentru cine e interesat, am de vanzare corpul oglinzii stanga sofer, usor crapat in dreptul semnalizarii, spre geam, dar in rest perfect functionala (am gasit-o asa in parcare si am mai mers 2 ani cu ea asa). Mentionez ca e varianta cu reglaj electric, senzor temperatura, incalzire, fara pliere electrica. De asemenea, e fara semnalizare, fara geam si fara capacul vopsit. |
--------------------
.
.
.
|
|
Cip06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 October 12 From: Bucuresti ![]() |
Salut, Laurentiu, m-ar interesa pe mine oglinda, pe stanga, recent am spart-o dar imi trebuie doar sticla si plasticu, caci restu' e ok. adica plasticu de culoare il am intreg.doar cum ar fi suportu ala negru si cum ziceam sticla e crapata. nu pot sa iti dau PM. DAr trebuie sa zic ca eu am un fluence din 2011.
![]() This post has been edited by Cip06: 15 Dec 2012, 12:30 |
--------------------
Renault
Fluence
2011/ Dynamic Plus
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Asta e piesa si cu defectul ei:
IMG_5414.jpg ( Size: 550.79k ) Number of downloads: 1153 IMG_5416.jpg ( Size: 853.16k ) Number of downloads: 1243 Geamul de oglinda si partea vopsita au fost intacte si au fost montate la loc. Semnalizarea a fost crapata si intra apa in ea, nu o mai am. Oglinda am inlocuit-o pe CASCO si mi-au dat-o inapoi pe cea veche. Codul de piesa este 963020018R. Este varianta cu incalzire, reglaj electric, dar cu rabatare manuala. This post has been edited by Laurentziu83: 15 Dec 2012, 13:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
Cip06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 October 12 From: Bucuresti ![]() |
Deci mie mi-ar trebui plasticu ala negru, dar de era electrica o luam, ca la mine este electrica toata. chestia e ca acum am renuntat si eu la casco. dupa primu an. pt ca deja mi-au cerut 3600 lei. si nu prea stiu acum unde sa gasesc oglinda, second hand.
|
--------------------
Renault
Fluence
2011/ Dynamic Plus
|
|
minimalfan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 July 10 ![]() |
salut, am un megane 3 coupe color edition, mi a fost sparta oglinda din dreapta..unde pot gasi oglinda si la ce pret?numai sticla..suportul e intact..
![]() |
--------------------
renault
megane 3
2009 dinamique
|
|
mircea_aq |
![]()
|
220 lei in reprezentanta renault, l-am schimbat luna trecuta.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Level1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 March 13 From: Bucuresti ![]() |
Salutare ,
Am eu un anunt cu oglinda stg la vanzare , am si un geam pe stg original sh . |
--------------------
Opel
Manta
1976
- My number
|
|
Minos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 April 13 ![]() |
QUOTE(gruyuss @ 28 Nov 2012, 07:16) apropo de oglinzi...aveti cumva idee cat costa gemuletul de la semnalizarea de pe oglinda? mi s-a spart...am lovit pe cineva cu oglinda sau am fost lovit si as vrea sa il schimb, pentru ca a intrat apa deja, sau e condens inauntru Salut! Ai gasit cumva gemuletul? Eu m-am interesat la Meridian si mi-au dat un pret de 85 de euro, probabil pentru toata semnalizarea ![]() Mersi! |
--------------------
Renault
Megane
2009
|
|
M3S |
![]()
|
![]() K L U Group: Members Posts: 22 Joined: 2 April 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Minos @ 30 Apr 2013, 09:52) Salut! Ai gasit cumva gemuletul? Eu m-am interesat la Meridian si mi-au dat un pret de 85 de euro, probabil pentru toata semnalizarea ![]() Mersi! Salut Tind sa cred ca un coleg mai sus are dreptate cu pretul oglinzii de ~1600 din moment ce un singur semnal costa in jur de 320-340 de lei(la meridian sau online). Si eu am ramas fara semnale si am rezolvat prin CASCO la meridian ca altfel .... |
--------------------
Renault
Megane3
1.50dCi
|
|
caty2k |
![]()
|
Unele carcase care sunt sparte se pot si repara, nu trebuie neaparat inlocuite! Asta fiind si in cazul lui " Laurentziu83 " ! Eu am intrebat de curiozitate ca s'a ciobit semnalul de pe stanga si cand mi'au zis pret am ramas masca(tot ceva pe la 300lei)!! Astia au inebunit, acum pe bune!
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:15 |