Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Nu mai pleaca de pe loc!

maziludan83
post 4 Jul 2013, 14:18
Post #31

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(mariusd4 @ 4 Jul 2013, 14:01)
E clar ca ai rotile blocate . Frana spate este pe tamburi sau pe disc ? In principiu se umbla relativ usor in ambele variante.
*

Pe tambur din cate stiu!Discuri doar pe fata!

This post has been edited by maziludan83: 4 Jul 2013, 14:18

--------------------
renault megane sedane 1 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maxy25
post 4 Jul 2013, 20:52
Post #32

Membru

QUOTE(maziludan83 @ 4 Jul 2013, 13:53)
In primul rand nu caut rezolvare directa pe forum,doar un sfat,o parere,ca atunci cand ma duc la service sa nu fiu fraierit.Ma duc sigur la service,chiar azi sau maine ma duc sa vorbesc.
    Ideea e alta,Marius d4 are dreptate,au venit toate odata.Am incercat sa imping masina scoasa din viteza si cu frana de mana lasata si nu o poti misca deloc,exact ca atunci cand e frana de mana trasa.
    Am scos-o din viteza si am incercat sa o duc la 5 mii de ture dar pe la doua mii moare motorul.Acum intrebarea e,daca s-a rupt sau blocat frana de mana de blocheaza rotile,o pot debloca eu singur ca sa poata sa vina aia de la service sa mi-o tracteze?Daca ma urc iar pe rampa ma costa 100 de lei plus 2 lei pe km.
*

Ti-au ramas tamburii (spate) blocati , de obicei se intampla cand lasi frina de mana trasa o perioada si in acelasi timp ploua sau esti parcat in zona cu umezeala excesiva.
Mai este posibil sa se fi uzat excesiv si sa ramana fier pe fier iar materialul de pe acestia ti s-a adunat intre ele (tambur+sabot) si mergi franat . Ti s-a incins vreo roata pe spate?

--------------------
renault megane - bv79bcm 1,6 16v classic 2001
+
maziludan83
post 5 Jul 2013, 14:24
Post #33

Membru incepator

QUOTE(Maxy25 @ 4 Jul 2013, 20:52)
Ti-au ramas tamburii (spate) blocati , de obicei se intampla cand lasi frina de mana trasa o perioada si in acelasi timp ploua sau esti parcat in zona cu umezeala excesiva.
Mai este posibil sa se fi uzat excesiv si sa ramana fier pe fier iar materialul de pe acestia ti s-a adunat intre ele (tambur+sabot) si mergi franat . Ti s-a incins vreo roata pe spate?
*

Mda,am fost astazi si am vb cu cineva de la un service si vine maine cu o platforma sa imi ia masina.Imi ia doar 50 de ron pt asta.Oricum isi va scoate pe partea cealalta.O sa va tin la curent cu ce a avut!

--------------------
+
maziludan83
post 12 Jul 2013, 16:54
Post #34

Membru incepator

Deci,problema era de la pompa de benzina si filtrul de benzina.Le-am schimbat(1200 cu tot) si acum merge.Concluzia?O vand ca m-am saturat de ea!

--------------------
+
lupo_1.7sdi
post 12 Jul 2013, 21:33
Post #35

Membru autentic

From: BRASOV

Da, foarte ciudată problema. Oare ce legătură o avea pompa și filtrul cu ridicatul de bot când încercai să pleci de pe loc?

--------------------
Renault Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve 1998
+
sorin1983
post 13 Jul 2013, 11:21
Post #36

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

doispe milioane??? se gaseau cu 2-3 milioane sa ti-o faca... geeez iti trebuia pompa noua ca masina e la 0 km smile.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
maziludan83
post 13 Jul 2013, 11:46
Post #37

Membru incepator

1200-venit,ridicat din fata blocului,dus la service,constatat problema,tester,rezolvat problema tamburilor blocati,verificat niste relee,schimbat pompa de benzina si filtru,garantie(totul rezolvat in 24 de ore.

Daca tu cunosteai pe cineva care era dispus sa rezolve treaba asta pe 300 de lei te rog lasa-mi si mie un numar de telefon sa stiu pe viitor sa sun si sa stie si ceilalti.

Pt colegul Lupo,ca se lasa de spate,da,erau tamburii blocati!

This post has been edited by maziludan83: 13 Jul 2013, 11:47

--------------------
+
roland
post 14 Jul 2013, 10:33
Post #38

Membru autentic

Cum ramane cu antigelul care avea doar 40 grade? Ai evaluat gresit sau chiar avea 40? Pentru ca in momentul in care motorul e cald si termostatul deschis, antigelul are mult mai mult.

--------------------
. . .
+
maziludan83
post 14 Jul 2013, 15:44
Post #39

Membru incepator

Nu am evaluat gresit,cam atat avea si am vazut ca,cam atat are in general.Am obosit sa mai imi pun intrebari.Atat timp cat merge si nu am nicio problema cu ea asta e.Daca mai incep sa mai imi pun si intrebari legate de temperatura voi face ca in reclama la Renault sa ii dau foc in mijlocul drumului.
Acum sunt in cautari,calcule peste calcule de a imi schimba masina si de a o da pe asta.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 09:39
Dacia