Ajutor a iesit fum, fire carbonizate
![]() ![]() ![]() |
Ajutor a iesit fum, fire carbonizate
gheorghita88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|||
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Apucate prin a o duce la un electrician auto bun... avand in vedere ca ti-a iesit si din bord, cine stie ce s-a intamplat acolo.
trebuie verificata toata instalatia electrica si vazut de ce a facut scurt ... etc. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
Matorul cu lacatel e pe siguranta Stop? Imi poate spune cineva? pentru ca firul care a luat foc e de la martor. Acesta este firul din cotiera mai rau e firul din masina. Cele doua fire cred ca atingeau de suporti de fier din podeaua masini DSC00972.JPG ( Size: 3.68mb )
Number of downloads: 462
DSC00974.JPG ( Size: 3.71mb ) Number of downloads: 500 This post has been edited by gheorghita88: 7 Nov 2012, 16:43 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Asa am patit si eu acum vreo 2 ani : mi se ardea o siguranta , nu mai mergeau stergatoarele , display-ul acela mic cu masina pe el , stop pe frana ... Schimbam siguranta si se ardea instantaneu cand puneam contactul ! Am mers la electrician si a gasit defectul la pedala de frana , are un contactor pentru stop , acesta dadea la scurt !!! Poate e la fel si la tine !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
Multumesc o sa ma uit si la pedala de frana. Problema e ce fac cu firul ars din masina? Pe unde il caut sa il inlocuiesc? Mai ales vreau sa ma uit daca nu a ars si alte fire pe unde vine el (manuchiul ala de fire care duce in cotiera, cel cu mufa de tester, brichetele din cotiera, si tot ce mai e). M-ar interesa daca poate cineva sa-mi dea si mie o schema electrica ca sa vad pe unde vine manuchiul de fire.
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.884 Joined: 4 February 09 ![]() |
Am avut si eu un necaz din asta si tot singur am rezolvat-o dupa ce am trecut pe la 3 "electricieni". Incep sa cred ca Baselu avea dreptate cand spunea ca scoala a inceput sa scoata... tampiti.
Atentie: daca aveti scaune cu suport lateral imbunatatit (varianta Dynamique) si daca se arde siguranta de la reglajul electric al scaunelor sunt sanse foarte mari sa luati foc... eu am scapat insa fum ca in discoteca tot am avut... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Cele doua fire (alb si rosu) mai mult ca sigur au fost prinse in ceva, si asta a dus la scurtcircuitarea celor 2 fire. Pentru fumul de sub bord eu zic ca ar trebui dat jos bordul si de verificat tot ce e pe acolo
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
cele doua fire ar fi putut sa atinga de suporti de la cotiera (podea)? O sa fac maine poze si la firele din masina. Faza tare este ca doar continuarea firului rosu (care este galben cu albastru in masina) s-a ars pe un traseu destul de lung. Pana acum l-am vazut ars doar in zona unde se demonteaza cotiera, nu stiu cum este pe tot traseul. Si in plus nu stiu pe unde vine traseul. Nu pot verifica cablurile fara sa dau jos bordul. Va rog o schema a bordului daca are cineva.
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Ai aici o arhiva cu instalatia electrica dar pt varianta DCI gasita candva pe net. In sectiunea hab.pdf ai detalii despre instalatie. Uita-te cu atentie. Sper sa-ti fie de folos.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
dupa schemele de la b_gabi o sa ma apuc sa verific cablajul
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
Salut. Am desfacut cotiera, tubul de caldura care duce in podea, am desfacut imbracamintea firelor si am boservat ca cel galben (arsul) nu mai era ars la un moment. O sa il inadesc de acolo, il lipesc si izolez si va spun dupaia ce mai face
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
Am uitat sa va spun ce am facut. am schimbat portiunea de fire din cotiera pret 30 lei iar firul care vine din bord l-am taiat si l-am inadit pentru ca cablajul este foarte mare si foarte scump. au trecut multe luini de atunci si totul merge ok.
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 16:44 |