Cum mama draq se scoate aeroterma ?, M-am chinuit(intr-o pozitie nasoala) 3 ore...Nimic
![]() ![]() ![]() |
Cum mama draq se scoate aeroterma ?, M-am chinuit(intr-o pozitie nasoala) 3 ore...Nimic
jas2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ca sa poti sa-l scoti trebuie sa-l desfaci in 2 bucati.
Desfa cele 2 suruburi si apoi se poate scoate si motorasul. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Pfffffffffiiiiiiiu ce simplu era...
Iti multumesc . |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
fbogdan18 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 2 May 10 From: PITESTI ![]() |
JAS2 multumesc pt informatiile oferite vis-a-vis de ventilatorul aer cond.
Din cite am inteles eu ,sper sa fi inteles bine,ventilatorul l-ai scos prin dreapta jos ???? Pe la picioarele pasagerului din dreapta??? |
--------------------
renault
scenic 3
2014
- DE-637-Yz
|
|
jas2 |
![]()
|
La tine s-ar putea sa fie sub grila de la stergatoare.Pe exterior,evident
![]() This post has been edited by jas2: 12 Sep 2013, 05:00 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
fbogdan18 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 2 May 10 From: PITESTI ![]() |
Multumesc frumos pt informatii. E ...complicata treaba pt ca trebuie sa vad daca e acolo unde zici tu.O sa incerc,cit de greu sa fie ?? Multumesc inca o data !!
|
--------------------
renault
scenic 3
2014
- DE-637-Yz
|
|
jas2 |
![]()
|
Era simplu...dar tot nu se desface capacul aerotermei nici dupa ce desfaci cele doua suruburi.Mai are un nit sau ceva de genul...
Update Am ajuns in Service la electrician... Capacul aerotermei are 2 suruburi si atunci cand sunt scoase ar trebui sa se desprinda de motorasul aerotermei.La mine parca era sudat...s-a chinuit mecanicul 5 minuta sa separe motorasul de capac la banc...Intr-un final a reusit. Era putina umezeala pe fundul capacului si o mazga asa...insa nu cine stie ce cum am vazut pe forumul francez. La mine nu mai invartea motorasul aerotermei pentru ca rotorul formase o pelicula din cauza umezelii si nu mai faceau contact carbunii.Plus ceva rugina...imbacseala... Operatiuni facute in service: Demontat(se poate demonta si cu totul,fara a separa capacul insa trebuie sa desfaci piulita din coltul bordului si sa tragi putin de el )Deci...demontat-deblocat curatat-uns inlocuiti carbunii(asa am vrut eu,electricianul zicea ca mai merg) reasamblat-montat-probat. Costuri 100 lei manopera(cand il vedeam cum se chinuie ma gandeam cat o sa platesc ![]() 50 lei piesele Durata 2 ore din care demontatul cam 45 de minute si montatul 15 minute Cam asta ar fi... 4 Nov 2013, 18:17: Cateva poze(de pe net dar similare) This post has been edited by jas2: 4 Nov 2013, 18:17 Attached thumbnail(s) DSC00546.jpg ( Size: 109.28k ) Number of downloads: 521 DSC04411.jpg ( Size: 52.19k ) Number of downloads: 586 web_Scenic19DCI_bruitmoteur_016a.jpg ( Size: 99.52k ) Number of downloads: 584 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |