am o intrebare, la care sper sa mi se RASPUNDA
![]() ![]() ![]() |
am o intrebare, la care sper sa mi se RASPUNDA
gigel73 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 30 December 10 From: Walldurn Germania. ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Grand Scenic 3
2012 bose edition
- MOS DG 973 MOS DG 973[FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=blue]
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.337 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Domnul meu ... hai sa ne intelegem .... aria pe care era pus anuntul tau este una tehnica, deci comform regulamentului nu are ce sa caute acolo anunturi de vanzare-cumparare ... totusi pentru ca este o arie cu masini vechi si la care piesele se gasesc mai greu am hotarat sa nu stergem anunturile si sa impartim sanctiuni ci doar sa le inchidem ... dar la cum s-au inmultit in ultimul timp anunturile de vanzare-cumparare acolo cred ca se va impune aplicarea regulamentului la fel ca si pe celelalte sectiuni tehnice.
Acum ca anuntul nu stiu cui a ramas deschis .. s-a intamplat doar pentru ca eu sau ceilalti moderatori ai sectiunii respective nu l-au vazut ... Cat despre "SA VA FIE RUSINE DOMNILOR MODERATORI" ... nu iti spun decat ca nu are de ce sa-mi fie ![]() P.S. inainte de a te apuca sa faci critici mai bine te-ai uita mai atent si ai vedea ca in fiecare sectiune de la Renault Oldies este lasat intentionat cate un anunt in care se pot pune anunturi .... dar poate ca tu l-ai vrut sa fie doar al tau ![]() Spor! This post has been edited by cj98czh: 14 Sep 2012, 21:55 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu vreau sa deschid topic nou, dar am o intrebare: nu se poate face nimic contra lui rromica sau mihaiszabo sau logan777?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3566324 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3561504 Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 42.78k ) Number of downloads: 937 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Am si eu o intrebare:
Mai modereaza cineva Bursa? De curand am pus un anunt si rasfoiesc zilnic sectiunea Non-Auto. Debandada curata,unu vinde 4 ceasuri in 4 topicuri,altul 2 biciclete in 2 topicuri,altul 2 machete auto in 2 topicuri 2 telefoane in 2 topicuri....si tot asa. Mai este valabil pasajul ,,3. In cazul in care un vanzator are mai multe produse de vanzare, apartiinand aceleiasi categorii, el trebuie sa le adune pe toate intr-un singur topic, acesta nedeschizand un topic pentru fiecare produs (in cazul nerespectarii acestei reguli posturile vor fi alaturate de catre un moderator sau sterse/inchise)." din Regulament ? Multumesc ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Click pe p_report.gif
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Si p-orma-i dai 10% ca abuzeaza de report. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeţ
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
@ R19/16V functioneaza la fel ca si moderarea la bursa !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca nu esti multumit de mecanismul dedicat, nu te mai plange.
This post has been edited by R19/16v: 10 Oct 2012, 21:49 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
l@u |
![]()
|
Multumesc de raspuns
![]() Hotaraste-te odata sa nu folosesc butonul report(asa cum ai sugerat in postul editat) sau sa nu ma plang (atunci sterge-ti sectiunea Probleme forum),oricum in ambele variante raspunsul este genial ! This post has been edited by l@u: 10 Oct 2012, 21:54 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
La modul cel mai serios, la cat e de utilizata bursa, un report nu poate fi decat de ajutor.
Ca acolo, dracu'-i poate urmari pe toti. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
R19/16v |
![]()
|
Super! O sa "sterg-em" sau "sterge-m" sectiunea Probleme forum pentru ca tie nu-ti convine ca vinde unu' nush-cate telefoane in nush-cate threaduri da' ti-e sila sa dai click pe report cand vezi ca greseste.
Moderatorii isi fac treaba in masura timpului si chefului pe care il pot acorda acestei "indatoriri". Daca vreti sa ajutati cu report, bine. Daca nu, nu va mai plangeti! Daca dai un search scurt dupa "vand" vei vedea ca sunt nici mai mult, nici mai putin de ~450 de threaduri doar azi. Nu traieste nimeni pentru a modera! Toti moderatorii sunt voluntari si modereaza cand si cum pot! This post has been edited by R19/16v: 10 Oct 2012, 22:06 |
--------------------
DS
5H
|
l@u |
![]()
|
Eu intru o data pe zi si numai cat imi caut topicul vad o multime de astfel de probleme,nu trebuie decat o data pe zi sa se urmareasca primele 2 pagini si bineinteles sa se aplice regulamentul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
De ce doar primele 2 pagini?
Bookmark la http://www.reno.ro/index.php?act=Search&CO...suser&mid=18053 si o sa-ti gasesti toate threadurile. |
--------------------
DS
5H
|
l@u |
![]()
|
Stiu ,dar prefer sa rasfoiesc si de aceea am dat de topicurile problema.Pana acum nu am sesizat caci nu prrea am avut treaba pe acolo.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Oct 2012, 22:32) Am si eu o intrebare: Mai modereaza cineva Bursa? De curand am pus un anunt si rasfoiesc zilnic sectiunea Non-Auto. Debandada curata,unu vinde 4 ceasuri in 4 topicuri,altul 2 biciclete in 2 topicuri,altul 2 machete auto in 2 topicuri 2 telefoane in 2 topicuri....si tot asa. Mai este valabil pasajul ,,3. In cazul in care un vanzator are mai multe produse de vanzare, apartiinand aceleiasi categorii, el trebuie sa le adune pe toate intr-un singur topic, acesta nedeschizand un topic pentru fiecare produs (in cazul nerespectarii acestei reguli posturile vor fi alaturate de catre un moderator sau sterse/inchise)." din Regulament ? Multumesc ! La pariu ca pe mine ma sanctioneaza instant un anume moderator care de altfel s-a bagat in seama si aici daca incalc ceva ? Deci de moderat se modereaza, dar asa in doru' lelii. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Dormi cum iti asterni
![]() |
--------------------
DS
5H
|
l@u |
![]()
|
Mai are rost sa amintesc ca si un moderator vinde 2 produse identice in 2 topicuri care pe deasupra sunt si sticky ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu-ti convine , dute in alta parte! raspunsul stas.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
Ai dat Report la 19:50 si la 19:54 vii si te plangi aici?! Wtf's wrong with you people?!
Se discuta, se va rezolva! Vedeti-va de jurnalele voastre. |
--------------------
DS
5H
|
argon |
![]()
|
Adica nu vede nimeni o luna de zile fara report? E chiar pe prima pagina a bursei, sare in ochi, ce naiba, deja devina penala scuza cu reportul. Si in p l u s , un moderator de la bursa a facut topicurile ala sticky, nu si le-a facut singur.
This post has been edited by argon: 12 Oct 2012, 10:24 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Parţial s-a rezolvat.
Pentru restul adresez cea mai onestă rugăminte: daţi report şi includeţi (pe cât posibil) în report link către topicele similare. Vă mulţumim anticipat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Alta intrebare: Nu s-ar putea separa bursa in 1.Vinzari si 2. Cumparari?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
R19/16v |
![]()
|
Dai un search cu [vand] daca vrei sa cumperi si [cumpar] daca vrei sa vinzi, ce-i greu?
|
--------------------
DS
5H
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Am si io o intrebare:cum vine aia "-1New Messages"?
Am uitat sa trimit cuiva vre-un mesaj? ![]() Asa sta de vreo trei zile.N-am nici un mesaj necitit si casuta e ocupata doar 44%. Mesaj.jpg ( Size: 97.96k ) Number of downloads: 366 E buba pe undeva sau am clikait io ceva aiurea? ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
l@u |
![]()
|
adica esti pe minus cu mesajele trimise , cred ca trebuia sa ii trimiti cuiva drag pemeul de rigoare !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A scris un singur mesaj, l-a trimis de doua ori. Deci stoc -1.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E un bug de forum. Când o să primeşti un PM o să-şi revină.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureşti Vale ![]() |
Bine, asta daca nu-l citesti
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Ţuţea
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
mereu am fost curios daca moderatorii sunt platiti sa administreze forumul
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:16 |