Problema electrica "cred", la bloc de lumini si stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Problema electrica "cred", la bloc de lumini si stergatoare
B.A.M |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|||
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Flash-urile merg? Cel mai probabil ai vreun contact problematic in blocul de lumini ori vreun fir intrerupt, desi sigur e prima varianta. Desfa blocul de lumini si verifica contactele la ambele manete de sub volan, vezi toate parghiile sa fie la locul lor, in special bucata de plastic cu bilele metalice care culiseaza cand misti maneta de actionare a farurilor.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Flasuri pot da dar numai cu farile oprite.
O sa dau jos blocurile. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
pentru pompa de stropit, verifica siguranta de la UPC. ai de muncit ca trebuie sa dai jos bateria dar eu zic ca de acolo trebuie sa pleci.
cauta un tutorial ceva cum sa ajungi la UPC. bafta ! |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:40 |