Schimbare distributie
![]() ![]() ![]() |
Schimbare distributie
Reno95 |
![]()
|
||
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
1995/2004 SAFRANE: [I]Laissez le plaisir conduire.[/I]
|
|||
danutttz_danutttz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 December 12 ![]() |
In principiu se poate face si in curtea proprie daca ai mai schimbat....Oricum daca decizi sa te apuci de operatiunea asta.....Singuru lucru dupa ce ai montat distributia pe care nu trebuie sa il faci, este sa dai la automat.....Adica invarte motoru manual cu o cheie si vezi daca ''agata'' altfel risti sa mai schimbi inca jumatate de motor tot in curtea proprie
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2006
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Nu stiu daca ai diapazon in curte... sau tensiunea curelei nu este importanta la motorul tau?
In plus, la motorul meu mecanicul a folosit un dispozitiv pentru a bloca arborele cand apus la punct distributia. Daca ai toate sculele si ai mai facut asta, atunci ok.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
Reno95 |
![]()
|
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
eu trebuie sa schimb cureaua/curelele de la accesorii nu distributia in sine, am gresit!
1 Jun 2013, 21:20: sau recomandati-mi si mie un service in bucuresti ieftin si corect daca se poate pentru renault! This post has been edited by Reno95: 1 Jun 2013, 21:20 |
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
1995/2004 SAFRANE: [I]Laissez le plaisir conduire.[/I]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 13:31 |