Deblocare Frana de Mana, Frana de Mana Blocata
![]() ![]() ![]() |
Deblocare Frana de Mana, Frana de Mana Blocata
smilebogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 October 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2004 / 1.6 16V
|
|||
smilebogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 October 14 ![]() |
Mii de scuze, Bogy, mi-ai trimis un PM la care nu pot raspunde. Spune ca nu am suficiente "postari" sa pot utiliza PM.... (You don't have enough posts to access the PM system. Please contact an administrator for more details).
Problema de care vroiam sa te intreb este legata de subiectul discutat aici. Am observat ca ai demontat unitatea centrala cu mecanismele franei de mana. Sunt curios ce ai gasit in neregula. Cum ai desfacut capacul, ca eu dupa ce am desfacut cele circa 8 holsuruburi, am incercat cu o surubelnita plata sa desfac acel capac insa nu am reusit si de teama sa nu rup capacul am renuntat. Este lipit cu un soi de silicon negru ca sa nu intre apa... Am mai citit si pe alte forumuri si cineva spunea ca a gasit circa 150ml apa inauntrul carcasei. Mie imi da o eroare legata de pedala de frana si ma duce cu gandul la contactorul franei. Masina tocmai ce am achizitionat-o de o saptamana insa vreau sa o pun la punct. Initial pe diagnoza mea Delphi ds150e dadea 3 erori, insa dupa scoaterea mufei de la unitatea din spatele masinii si curatarea ei cu spray de contacte, bagata si scoasa de cateva ori sa se frece putin oxidul de pe contacte, mai apare decat o eroare. Problema este doar ca apare pe bord ceva de genul "Ceck parking brake", insa frana functioneaza corespunzator. Voi mai verifica zilele urmatoare si mufa de sub scaunul soferului despre care am tot citit ca ii oxideaza contactele, dar deocamdata nu-mi permite vremea. Spuneti-mi si mie, ca sa pot trimite PM trebuie sa deschid eu niste topic-uri sau numai sa am un numar X de postari ? Si care ar fi numarul X de postari necesare ? Mii de multumiri ! |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 / 1.6 16V
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE q) Mesageria privata poate fi folosita numai dupa ce se atinge pragul de 25 de mesaje publicate pe forum. Citat din regulament: http://www.reno.ro/index.php?act=boardrules ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
Ionutprodan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 January 17 From: Zalău ![]() |
Salutare.
Știți careva vreun modul pt Grand Scenic 2 cu seria 8200418648 sau 8200353723…? This post has been edited by Ionutprodan: 26 Jan 2017, 22:27 Attached thumbnail(s) IMG_20170124_153523.jpg ( Size: 5.64mb ) Number of downloads: 221 |
--------------------
Renault
Koleos 1 Luxe, Scenic RX4,
2008 2.0 dci 173 cp; 2001 2.0 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:05 |