Capat planetara, se poate gasi?
![]() ![]() ![]() |
Capat planetara, se poate gasi?
glumaretzuu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 3 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic RX4,2.0l,16V
2002
|
|||
tino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
eu am MEGANE 2 si am un burduf stricat la roata
eu nu gasesc burduf ptr MEGANE cap planetara zici ca se gaseste ? la ce pret este ? |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|
glumaretzuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 3 April 07 ![]() |
Cap planetara nu se gaseste pt RX4. Burdufuri pt planetara eu am gasit la reprez. Renault. Pt modelul tau nu stiu exact despre capatul de planetara ce sa zic; la un moment dat am gasit un capat de planetara pt megane(probabil megane1) dar care nu mergea la rx4.
|
--------------------
Renault
Scenic RX4,2.0l,16V
2002
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Burduf cred ca se potriveste de Logan - eu am luat cand aveam Solenza si este din material dur(plastic)- original fiind de cauciuc- in cutie galbena de Renault. A costat cam 35 lei acum 1.5 ani. Cel mai bine mergeti cu cel vechi/planetara in magazin si observati daca merge.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
salut
a schimbat cineva doar capul de planetara la un scenic 2 ? se poate gasi/schimba doar capul de plaetara sau se gaseste doar planetara intreaga? astept un raspuns de la cineva patit. |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
De ce trebuie sa gaseasca altcineva pentru tine piese ? E chiar asa greu sa dai un search ?
Mai ales ca ti-au spus altii ca reperul tau se vinde in magazine... http://www.reno.ro/Planetara-stanga-Scenic-2-t231416.html |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
ok! sorry!
multumesc pentru link. am vorbit deja cu initiatorul lui. a rezolvat-o cu o alta planetara inteaga. ma intereseaza cineva care a trecut prin asta. |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:10 |