Inchidere centralizata
![]() ![]() ![]() |
Inchidere centralizata
kelokata88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Lux Privillege 1,5 dci
|
|||
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Am alarma Cobra din 1996 si nu suna la inchidere prin dubla apasare pentru inchiderea geamurilor. Presupun cauza a fi un montaj gresit al alarmei.
6 Jun 2013, 15:05: Am alarma Cobra din 2006 si nu suna la inchidere prin dubla apasare pentru inchiderea geamurilor. Presupun cauza a fi un montaj gresit al alarmei. This post has been edited by tr_viorel: 6 Jun 2013, 15:05 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
kelokata88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 June 13 ![]() |
Multumesc tr_viorel,si eu am alarma,un Viper montat in 2007 chiar cand am luat masina si montata chiar la reprezentanta de unde am luat masina.Le-am zis treaba asta dar crezi ca mai stie cineva ce sa-i faca ? Ce oameni...Nici nu stiu cum sa rezolv problema...Oare un meserias in lucrari electrice,electronice in ale autoturismelor s-ar baga sa imi rezolve problema ? Sau mai bine zis este rezolvabila aceasta problema ?
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Lux Privillege 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:59 |