Rama adaptoare, unde gasesc ?
![]() ![]() ![]() |
Rama adaptoare, unde gasesc ?
Bobby_no1 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 15 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008 1,5 DCI Comfort expression
|
|||
Luko13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 21 August 08 ![]() |
Se poate schimba? Nu e incorporat in bord? Nu ramane "ciuntit" bordul ?Eu vreau sa gasesc o solutie pentru a pune o mufa AUX si nu stiu cum.
|
--------------------
Renault
Laguna3
2008/Estate/Initiale Paris
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 15 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca se poate schimba, se da jos foarte repede ! Eu pentru asta caut rama adaptoare, sa nu se vada urat bordul daca schimb cd-ul !
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
La reno.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Gata, baieti, am gasit azi la un dealer Renault, vine in 2 saptamani, merci mult pentru sfaturi !
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
La ce pret si ce cod are? Macar sa stie si altul care cauta...
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Marele pret de 38 lei, codul incepe cu 77, nu-l stiu pe tot, dar cand vine piesa o sa-l scriu aici !
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ma asteptam sa fie mai mult.... e ok..merci.
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Me thinks 7711422440
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Instructiunile de montaj pentru rama adaptatoare Laguna 3.
http://www.lzparts.de/media/files_public/g...aguna%20III.pdf @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
M-au sunat azi de la dealerul Renault respectiv si mi-au zis ca nu se mai fabrica ! Am sa incerc si la alt dealer ! Daca nu, mai e alta varianta, dar e mult de munca, sa iau o rama adaptoare care nu are locas pentru cd, ci un buzunaras pentru telefon, bani, etc, si sa o decupez usor cu o minifreza ! Sa vedem !
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Are cineva vreo rama adaptoare de vanzare, ca la Renault nu se mai fabrica ? Am incercat si la un prieten cu piese auto s-o comand din Germania, dar nici acolo nu mai este pe stoc si nu se mai fabrica !
Zici ca este din aur ! |
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca o ai pe cea originala, modific-o cu fibra de sticla! Va iesi perfect!! Desigur la un pret de minim 50lei!
|
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Rama originala e cd-ul masinii din fabrica...
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Se poate inchide !
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
De ce nu inchideti topicul asta, va rog !?
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
swampluci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 August 10 ![]() |
|
--------------------
renault
Laguna 3
2011
|
|
Bobby_no1 |
![]()
|
Ohoo, merci mult, dar am dat masina de un an jumate, se poate inchide topicul, merci !
|
--------------------
Renault
Laguna III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 17:54 |