Nu vreau nimic, "decit" ma laud
![]() ![]() |
Nu vreau nimic, "decit" ma laud
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa vezi la asta distractie, cand tre' sa-i schimbi uleiul din cutie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mie imi plac astia care zic ei de masini ca-s naspa, ca plastice, ca zdrangane, ca plm... dar ei sunt satui de Logan si RATC....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pune-l pe Nuțu pe agregat de 240 de cai, că ți-l bagă urgent în șanț
![]() This post has been edited by Markos: 10 Jun 2013, 22:34 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu ajunge cu ea pana la șanț.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Martinezule hai ca am vorbit destul asa ca :
Sa o folositi sanatosi si sa va bucurati de ea ! de restul se ocupa forumistii ! ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am fost pe aproape
![]() Una dintre masinile mele preferate ![]() Multi kmp fara probleme ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
Misto masina....sa te bucuri de ea. Bine ca te-ai dat pe japoneze...UN Subaru wrx sti Impreza nu-ti luai....
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Multi kmp fara probleme! Un model care mi-a placut la nebunie la aparitie, designul ala are ceva aparte.
QUOTE(dragoselu @ 10 Jun 2013, 21:28) Uite, ca sa te convingi, roaga 3-4 dacioti din Galati sa se intalneasca cu mine pe parcursul a cel putin 7 zile si ai sa vezi ca intotdeauna am rezervorul plin! ![]() ![]() Vezi ca mai stiu eu niste genii de bagau motorina ieftina si pe urma cautau inebuniti injectoare la dezmembrari. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Ampt @ 10 Jun 2013, 22:22) ![]() PNa una alta nu vad ce te isterizezi, asta e adevarul lancerul asta (ca multe alte masini din astea.. japoneze) is pline de plastic prost ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dama, da' spre deosebire de Renoaiele din posterele la care faci tu talpa Lansatoarele astea au cu ce sa compenseze (motorizare, transmisii, tinuta de drum).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 11 Jun 2013, 00:03) Dama, da' spre deosebire de Renoaiele din posterele la care faci tu talpa Lansatoarele astea au cu ce sa compenseze (motorizare, transmisii, tinuta de drum). corect. Ca megane-ul rs e o rabla pe langa lancer. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Compari mere cu pere
Pune la rs un evo si atunci discutam. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Pentru user-ul @aphophis :
Mașinile japoneze au cele mai proaste plastice. Punct. Renault-ul face niște interioare de vis, cu plastice care juri că sunt din piele, atât de moi și plăcute sunt la atingere ! Punct. Mașinile japoneze îți oferă acea plăcere a condusului pe care unii o pot aprecia, iar alții o ignoră total, fiind mai mult interesați de ceea ce tehnicile de vânzare numesc "calitate percepută" ! Punct. Niponii cam domină topurile de fiabilitate, e adevărat, mai puțin cele din țara lui Tante Merkel, în timp ce francezii se ocupă de tușa finală a acestora ! Punct. Unii erau cândva Createur d'Automobiles, iar acum nu știu cum să scape de semnul minus din dreptul vânzărilor, care le atârnă frumușel de gât de vreo câțiva ani ! Punct. P.S : Dar fac interioare minunate cu plastice de vis ! Touche ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
aphophis |
![]()
|
aia cu placerea condusului e tare de tot. Cat despre fiabilitate, te pomenesti ca honda civic, jazz, suzuki swift i ca is frantuzesti de stau asa de prost la fiabilitate
http://www.daciaclub.ro/Adac-Pannenstatist...ro-t262843.html This post has been edited by aphophis: 11 Jun 2013, 06:40 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Jun 2013, 22:53) Bravos! A fost și pe lista mea de achiziții mai demult, însă nu mi-a plăcut intervalul scurt între revizii - 7500 Km (cel puțin în România). Interiorul nu e totuși așa nașpa precum cel de-l știe aflocis, pe versiunile entry-level de Lancer. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 10 Jun 2013, 22:24) Am auzit ca-i fun. Oricum, cica Mitsubishi recomanda sa schimbi uleiul la fiecare 100 de mii de km., insa toata lumea zice ca daca doresti sa schimbi cutia o data cu primul schimb de ulei, sa faci ce zic aia. QUOTE(sorinrs @ 10 Jun 2013, 22:43) Misto masina....sa te bucuri de ea. Bine ca te-ai dat pe japoneze...UN Subaru wrx sti Impreza nu-ti luai.... Merci! Dau de mincare la japonezi de 6 ani deja, nu e noutate. Cit despre "Dezertarea" catre Sobaru... QUOTE(aphophis @ 11 Jun 2013, 00:10) Meganu' ala al tau nu cumva are "decit" 2 roti motrice? Asta ca tot vorbeai de tinuta de drum.Testul suprem ar fi sa pui cele 2 masini una linga cealalta si sa lasi lumea sa aleaga. Ce om intreg la cap ar alege RS-ul in detrimentul Ralliart-ului? Ia vezi, poate dai peste vreo statistica in sensul asta... <span class='edit'>11 Jun 2013, 07:02:</span> QUOTE(C a t a l i n @ 11 Jun 2013, 06:38) Bravos! A fost și pe lista mea de achiziții mai demult, însă nu mi-a plăcut intervalul scurt între revizii - 7500 Km (cel puțin în România). Modelele care s-au vindut in Romania cu 25 de mii de euro, aveau mai multe probleme. Una ar fi un amestec bogat in benzina care dilua repede uleiul. Eu am intervalul de service la 15 mii.QUOTE Ca sa lamurim problema asta o data pentru totdeauna: interiorul nu e naspa, e chiar placut. Masina e mult mai spatioasa la interior decit precedentul model, asta-i clar. Mie imi e destul de incomod de ajuns cu cotul pe usa, de scos mina afara nici nu poate fi vorba (aici poate e de vina si pozitia mea la volan, cu saunul lasat jos si spatarul drept, adus destul de mult spre volan). Cotiera este montata mai in spate decit pina acum, e anti-"taran tolanit".Am mai observat o chestie... stiu ca m-am suit intr-unul din Ralliarturile alea de 25 de mii si mi s-a parut ca scaunul de la sofer nu oferea protectia laterala pe care mi-o oferea Lancerul meu. Asta de l-am luat exact aceeasi protectie laterala ca cel vechi. Si punct final: plasticele dinauntru sunt comparabile cu alea de Solenza (parca si Logan, daca nu ma-nsel), dar stiam de la inceput de inconvenientul asta si am zis ca merita compromisul. This post has been edited by Marty: 11 Jun 2013, 07:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Greierasi? Circul des cu un lancer cum ai luat tu, dar e motorul de 1.8CVVT 140cai si nu are nici un greieras la 28.000km.
Si sa te bucuri de ea pe autostrazi si serpentine. PS: Coteria nu imi place si mie la masina asta ca nu se poate regla in fata ca eu nu ajung sa ma sprijin cu cotul de ea. Si plasticele chiar nu sunt ca la logan. Singura problema ce o are lancerul cu care merg eu si poate o sa o ai si tu e ca ornamentul din spate de langa luneta tot iese din cleme. Baietii in albastru de aici de la reprezentana nu dau cu seama ce sa ii faca. This post has been edited by bogdan_dsn: 11 Jun 2013, 07:13 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
octaviacar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 June 13 From: ORADEA ![]() |
Mam nascut co buala rara
Discromie cerebrala This post has been edited by Marty: 13 Jun 2013, 20:31 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Faină mașina, fain motor, să vă bucurați numa' de călătorii plăcute!
Drive safely! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
În aeratorul din dreapta o fi afofis.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-o accelerezi sanatos pina la adinci batrineti. Batrinetile masinii, normal!
Tu si cu Dan aveti boala pe masini puternice. Acu', drept ii ca le si stiti folosi. Multi kmp fara taxe si impozite! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
octaviacar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 June 13 From: ORADEA ![]() |
toata lumea ma respins totdeauna si am ajuns la parerea ca trebuie sa ies in evidenta. si de atunci semnalizez
This post has been edited by Marty: 13 Jun 2013, 20:39 |
--------------------
skoda
octavia 1.6i
elegance 2004
- BH070368
|
|
Markos |
![]()
|
Tataie, cică puteți face schimb de plastice la interior, sunt la fel
![]() ps: idiotul ăsta de unde a mai răsărit? This post has been edited by Markos: 11 Jun 2013, 08:07 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:12 |