Locatie amplituner Laguna 2
![]() ![]() ![]() |
Locatie amplituner Laguna 2
HTB222 |
![]()
|
||
Bogdan Group: Members Posts: 79 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|||
hitachi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 21 May 13 ![]() |
portbagaj stg .
|
--------------------
renault
megane
- b59aha
2007
|
|
HTB222 |
![]()
|
Mersi, o sa incerc sa ma uit si acolo cand se opreste ploaia. Poti sa fi mai detaliat? Trebuie sa dau ceva la o parte sau sa desfac ceva ca sa-l gasesc?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ar trebui sa fie in spatele torpedoului, langa filtrul de polen. Daca nu e acolo, poate nu ai deloc. Ce unitate ai? Cabasse cu magazie?
Bine, nu te mai intreb daca ai cautat pe forum. Ca gaseai imediat: http://www.reno.ro/schema-electrica-amplituner-t182626.html Si astea: This post has been edited by mars: 2 Jun 2013, 17:12 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
HTB222 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai mi-e teama ca s-ar putea sa nu ai amplituner. Unitatea ta il poate il are incorporat. Uite cum arata la mine:DSC05084.JPG ( Size: 436.23k )
Number of downloads: 387
La tine nu imi dau seama ce scrie acolo, probabil MP3, dar nu vad scris Cabasse. De ce crezi ca navigatia si amplitunerul vin la pachet, ce treaba are una cu alta? Daca totusi il gasesti, uite detaliile de montaj:http://www.reno.ro/Cablu-AUX-IN-Laguna-2-t221604.html This post has been edited by mars: 2 Jun 2013, 17:53 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
HTB222 |
![]()
|
Am fost iar la masina si am desfacut torpedoul. E gol acolo unde ar trebui sa fie amplitunerul si nici soclul metalic nu exista.
Vazusem si eu postul cu cablul auxiliar, mi-am facut cablul, dar nu am unde sa-l montez. Tu ai versiunea cu navigatie CNC (cu joystick), poate de-aia e diferita fata la radio. Inca mai caut, poate reusesc cumva sa leg cablul auxiliar. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
nu ai amplituner nu il mai cauta degeaba la tine jackul se leaga direct la unitate
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
HTB222 |
![]()
|
Ok, m-ai linistit.
![]() Am scris pe topicul cu cablu auxiliar sa cumpar unul de la baiatul din Bistrita. Multumesc! This post has been edited by HTB222: 2 Jun 2013, 18:47 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
salut. ai navigatia cni2 si ai o singura unitate ce contine si cd player si amplituner, totul intr-una. deci nu mai ai alta unitate in afara de cea din consola centrala. cat despre cablul auxiliar, si au am incercat aceasta solutie, si chiar am vorbit cu baiatul din bistrita, dar nu functioneaza pt ca modelul asta de navigatie nu iti vede cablul, chiar si dupa ce il montezi... am testat deja si nu apare nimic in meniu ca si intrare aux pe langa radio si cd. ar fi alta solutie un cititor extern de carduri, usb, etc care este special facut pt modelul asta, dar este cam scump si eu unul nu am de gand sa investesc in asta. alta solutie ar fi o magazie de cd-uri, pe care eu unul am de gand sa o pun in practica, dar momentan nu sunt in tara, asa ca mai are de asteptat... oricum, cand vorbesti cu baiatul din bistrita explica-i exact ce model de navigatie ai si o sa-ti explice el despre ce e vorba, este un tip foarte de treaba. bafta!
|
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|
HTB222 |
![]()
|
Mi-a raspuns deja baiatul si m-am linistit.
Deja e bataie prea mare de cap sa cumpar si magazia de CD-uri pentru un simplu cablu auxiliar, cred ca o sa o las asa. Ideea e ca, pe langa casetofon, am montat un car kit din fabrica care functioneaza (intrerupe radio cand sunt sunat, etc.). Poate gasesc o varianta sa leg un cablu auxiliar cum a fost legat car kit-ul. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006
|
|
mihhai |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
tot baiatul de la bistrita iti poate explica asta in detaliu. exista posibilitatea asta, si eu am carkit nokia original, dar sunetul se aude mono. eu am considerat ca nu se merita (daca tot vreau muzica macar sa fie un sunet cum trebuie) asa ca solutia asta nu am luat-o in considerare. cand revin in tara bag un cd changer original alpine de la reno si am rezolvat problema. unele magazii se monteaza in portbagaj, altele in torpedou, iar cablurile sunt toate cuplate la o singura mufa, deci nu e mare lucru, decat sa tragi firul pe unde trebuie. oricum, bafta!
|
--------------------
renault
laguna 3
2014 pisi 318i cabrio '97 1.8i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:36 |