Anulare proces verbal datat si incadrat gresit
![]() ![]() ![]() |
Anulare proces verbal datat si incadrat gresit
aqua |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|||
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Procesul verbal e contenstat in instanta.
Astept sa primesc instiintare de la tribunal cu data procesului. Intre timp am recuperat talonul de la politie. Pt asta a trebuit sa ma duc la rar sa vada ca "merge becurile". Pentru chestia asta a trebuit sa le platesc 139 de lei. Deci politia sta cu rar-ul pe drum ca sa ti-o traga. Ati observat cum se comporta aia de la rar? De parca ei sunt Dumnezeu si tu esti un mizilic care indrazneste sa le calce in curte. Se pare ca aici inginerii lu peste au impresia ca iti fac tie un favor. Cred ca uita ca iti cer niste tarife aberante pentru rahaturile care le fac. Bun, astept anularea procesului verbal in instanta si apoi ma consult cu un avocat. Cred ca in cazul in care instrumentele de control in trafic fac exces de zel pot fi trase la raspundere si pot plati taxe impuse abuziv, cheltuieli nefondate + daune morale. Astept raspunsuri pertinente pe acest topic, nu il poluati cu aberatii va rog. Va rog nu transformati topicul in cafenea. poate ajuta si pe alti utilizatori ai forumului, opriti din spirit patriotic de garcea si baietii smecheri de la rar. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 02:00 |