Problema - releu faza scurta dreapta, ...faza scurta dreapta nu mai functioneaza...
![]() ![]() ![]() |
Problema - releu faza scurta dreapta, ...faza scurta dreapta nu mai functioneaza...
CRyS` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|||
comaflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 2 April 13 ![]() |
salutare! aceasi problema o am si eu! Nu mai functioneaza becul dreapta, faza scurta, nu ajunge curentul in capat la bec. Cum ai rezolvat-o pana la urma/? stima!
|
--------------------
Renault Megane 2
Sedan
- B 365 DAN
2005 1.6 16v
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
Salut!
Am legat faza scurta de pozitii atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta ! Altfel nu am avut de ales decat sa cumpar acel modul la pretul de cel putin 300 ron SH ce nu stiu daca ma va tine 2 zile ! |
--------------------
Renault
2004
|
|
gabikry |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 March 08 From: Bucuresti Berceni ![]() |
De aceiasi problema m-am lovit si eu dar nu este releul,este mufa topita,in compartimentul motor in dreapta la cutia cu relee si sigurante este o mufa lata ,cauta acolo si o sa ai o supriza
|
--------------------
Renault Megane 2.1
1,5dci
- B63KFM
2004
|
|
CRyS` |
![]()
|
Salut!
In cazul meu sau in cazul colegului de mai sus? Ca eu am desfacut tot de acolo si am cautat,curatat, masurat, verificat si in final... am rezolvat buba ![]() |
--------------------
Renault
2004
|
|
Zipy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
Asta am patit si eu, si toata lumea imi spunea sa verific mufa. Am curatat toate mufele toate contactele, am desfacut toata placa si am curatat-o foarte bine, dupa am pus-o langa o sursa de caldura sa se usuce(in cazul in care avea apa pe undeva)...nimic. In final, am lipit firul de la f.s. dreapta cu cel de la f.s. stanga si gata...
|
--------------------
Renault
Megane
- TR 04 ZIF
1.5 dCI, 86hp, Sedan
|
|
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Cand o lua foc sa nu te miri, de ce crezi ca au pus sigurante stanga dreapta.
|
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:55 |