Problema sonda combustibil rezervor, indicatorul de pe bord e la zero
![]() ![]() ![]() |
Problema sonda combustibil rezervor, indicatorul de pe bord e la zero
Stefi_R |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|||
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
Si la mine s-a intamplat de 2 ori treaba asta, sa scada brusc indicatia de nivel combustibil. Prima data nu mi-am dat seama de ce insa cand s-a intamplat si a doua oara, am facut legatura. De fiecare data, parcasem masina intr-o pozitie foarte inclinata lateral. Ar putea fi si la tine aceiasi cauza?
Indicatia revenea la normal numai dupa realimentare. |
--------------------
Renault
Kangoo
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
- CT07KZM
|
|
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Buna Ccoto si multam pentru raspuns. Cand s-a intamplat prima data, asta iarna prin februarie-martie, masina era in stationare in parcare de vreo 2 saptamani; pozitia in parcare este relativ orizontala. Cum ziceam, m-am gandit ca mi-o fi furat cineva motorina; Am plecat pe jos; cand am ajuns acasa pe la pranz, se mai si incalzise, m-am uitat roata imprejur si pe dedesupt; nici un semn ca s-ar fi umblat, nici o fisura pe unde sa se fi scurs motorina; zic sa mai dau o data de cheie - surpriza! - totul era normal.
Dupa aceea a mai facut odata, si apoi si-a revenit, pana in ultimele zile, cand pare ca nu mai vrea sa-si revina. Am avut si rezervorul plin, si pe la jumatate, acum trebuie sa fie cam un sfert, pentru ca ultima data am luat vreo 15 litri si n-am facut decat vreo 5 km, si inainte de aia mai era motorina in rezervor cam vreo liniuta si jumatate. Suspectez (si sper) un contact pe undeva, pentru ca am impresia ca are o legatura cu hurducaturile; la noi se sapa toate strazile pentru apa, canal si cablaraie. Numai ca acuma pare sa nu mai vrea sa-si revina. De-asta intrebam de vre-o schema ceva, sa am idee pe unde sa ma uit? Pe sub masina, pe sub scaune, prin portbagaj??? |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
geutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 January 10 From: Craiova ![]() |
Incearca urmatoarea operatiune: bagi cheia in contact, apesi butonul de computer de bord (botnul de pe batzul de la stergatoare, nu conteaza ca nu ai computer de bord), pui contactul. Se aprind toate cele pe bord, incep sa se plimbe acele de la turometru si kilometraj. Teoretic, dupa aia ar trebui sa iti afiseze valoarea corecta la carburant.
Edit: am scris o prostie mai sus; bagi cheia, apesi si tii apasat pe tija aia mica de resetat kilometrajul, pui contactul. This post has been edited by geutz: 19 May 2013, 11:42 |
--------------------
Renault
Kangoo
2007
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Daca nu are computer de bord nu are nici butonul respectiv, nu?
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
geutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 January 10 From: Craiova ![]() |
QUOTE(aurelyan @ 18 May 2013, 19:33) Ai dreptate; ma gandeam la altceva si am scris o prostie. Trebuie tinut apasat pe tija aia mica de resetat kilometrajul, nu pe butonul de CB. M-am incurcat pt ma gandeam la un Logan troaca, la care, dupa ce intri in meniul care iti aprinde luminitele si iti batzaie acele, din butonul de CB iti arata diverse informatii cum ar fi cantitatea de carburant. La kangurul meu, intr-adevar butonul nu face nimic, dar cand intri in meniul asta iti reseteaza cantitatea de carburant, daca ai parcat in coasta si iti arata eronat. |
--------------------
Renault
Kangoo
2007
|
|
Stefi_R |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru amabilitatea de a raspunde. Inclin sa cred totusi ca e un defect electric, si (posibil) o schema electrica mi-ar fi de folos. Defectul se manifesta in mod aleator, fara ca masina sa fie parcata in cea mai mica panta. Indicatorul ramane la zero si lumina rezerva combustibil de asemenea ramane aprinsa.
|
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:52 |