Probleme cu semnalizarile
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu semnalizarile
zamfircalu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 1 breack
- BC04XNF
2001
|
|||
jacckk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 10 August 07 ![]() |
mai mult ca sigur sigur a oxidat ceva pe acolo,daca a mers ,si apoi spui k nu a mai mers...
|
--------------------
Renault
Megane, 1.6 16v, 107CP
- TR 89 DNY
2001
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Acuma intreb si eu.... sigurantele sunt ok? le-ai verificat?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Viziteaza cutia cu sigurante din compartimentul bateriei. S-ar putea sa fii surprins ce mizerie se strange pe acolo.
Siguranta cu cablu orange este responsabila si de comanda geamurilor electrice si "light switch" (cred ca de aici merge curentul la maneta de semnalizare....etc.) |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
zamfircalu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 August 10 ![]() |
Ms mult tuturor de sfaturi. Am fost plecat cateva zile si nu am avut timp de ea . Am sa fac tot ce ati spus sper sa se rezolve. Ms mult inca odata.Iar sigurantele din interior adica st sofer sunt verificate.
This post has been edited by zamfircalu: 8 Aug 2010, 20:21 |
--------------------
renault
megane 1 breack
- BC04XNF
2001
|
|
BogDan1981 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 10 ![]() |
Salut am si eu o problema legata de semnalizare, de curand am cumparat 4 smd-uri de culoare galbena si la montarea lor pe spate functioneaza, dar in bord clipesc foarte repede. Dar la montarea pe fata am constatat cu stupoare ca nu se aprind de nicio culoare. Cand am pus becul vechi sa aprins filamentul. Intrebarea mea este: Are cineva idee cum pot rezolva problema?
P.S Scuze moderatorului daca s-a mai discutat deja problema dar din functia "search" nam gasit. Astept orice parere. ![]() This post has been edited by BogDan1981: 28 Apr 2013, 13:00 |
--------------------
Renault
Megane I Classic 1,6 16V
- TR 23 HEY
2002/motor 1598, 79kw /Benzina
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Trebuie sa iei SMD-uri cu CANBUS, alea simple nu merg la semnalizare, sau pui tu o rezistență în paralel cu SMD-urile, dar te complici. Practic la tine clipesc des pentru că releul de semnalizare nu vede că are bec. pe față încearcă să le pui invers dacă sunt din alea fără soclu, led-urile merg numai într-o poziție.
|
--------------------
Renault
1998
|
|
BogDan1981 |
![]()
|
Salut Lupo, are soclu smd-rile cumparate are pini pe soclu exact ca cei de pe bec, imi poti da mai multe detali despre rsistena ce o pot pune pe smd-uri? am incercat sa le schimb intre ele tot degeaba.
Adica pot atasa rezistenta fara sa stric intr-un fel smd-ul? This post has been edited by BogDan1981: 28 Apr 2013, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane I Classic 1,6 16V
- TR 23 HEY
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Rezistenta de 10 Ohmi, 17 W in derivatie (paralel) cu led-ul. Vezi ca este importanta puterea. Daca au puterea prea mica se vor incinge si se vor arde (la rezitente ma refer). Rezistenta asta va pacali releul ca este bec, numai cu led releul nu vede nimic (led-ul are rezistenta interna mult mai mare decat un bec).
SMD -urile cu CANBUS au incorporata acea rezistenta de asta am zis sa nu te complici. |
--------------------
Renault
1998
|
|
BogDan1981 |
![]()
|
Multumesc LUPO, eu am insistat cu rezistena deoarece nu vreau sa mai investesc deocamdata asa mult in asta, pe viitor o sa cumpar si acele smede-uri cu Can Bus. O sa caut zilele astea rezistente pentru ele. o sa pun pe toate 4 smd-uri. Revin cu detali.
|
--------------------
Renault
Megane I Classic 1,6 16V
- TR 23 HEY
|
|
Raul07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 11 August 12 ![]() |
Salut,scriu aici ca sa nu fac alt topic,am nevoie de acel plastic sau tot corpul unde e incercuit si as dori denumirea, ca sa pot cauta pe net sau cine are... am avut un incident si s-a spart
![]() Attached thumbnail(s) P23_05_13_17.061.jpg ( Size: 301.48k ) Number of downloads: 175 |
--------------------
renault
megane
1996 Hatchback Renault Megane 1.6e RT 1996 , 66 kW , 90cp Hatchback
|
|
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
QUOTE(Raul07 @ 23 May 2013, 18:52) Salut,scriu aici ca sa nu fac alt topic,am nevoie de acel plastic sau tot corpul unde e incercuit si as dori denumirea, ca sa pot cauta pe net sau cine are... am avut un incident si s-a spart ![]() din pozitia care o are pe far nu poate fi decat una din doua....pozitie sau semnalizare....dar din cate banuiesc la acest model de masina pozitia este chiar in far deci ar reiesi semnalizarea.....e asa de greu de aprin pozitia sau semnalizarea si sa vezi ce bec iti clipeste acolo si sa cauti "sticla semnalizare/pozitie far si modelul masinii? |
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
este lampa de semnalizare... la el e separata de far, pozitia se afla in far.
uite aici mai exact: http://www.expertpiese.ro/product.php/Pies...ucts_id/1420144 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Raul07 |
![]()
|
asa e cum a zis Sorin,am gasit la 25 lei la dezmembrari... mersi pt timpul acordat
|
--------------------
renault
megane
|
|
dante_x |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 13 February 10 From: Timisoara ![]() |
cam tot atat am dat pe ea noua - aftermarket
|
--------------------
Renault
Megane 1(R.I.P) / Stepway
1996 / Bicorp 16e ,8v; 2014 / 0.9 TCE
|
|
Raul07 |
![]()
|
Dante acum cat timp ai dat atat pe ea? si de unde ai cumparat-o?trimite-mi pm sau lasa mesaj aici
|
--------------------
renault
megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 04:22 |