Filtru sport
![]() ![]() ![]() |
Filtru sport
ol1viu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 15 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2012 1.6 collection
- gj-17-oly
|
|||
tupeu_adrian |
![]()
|
![]() Membru tuning interior Group: Members Posts: 367 Joined: 11 September 12 From: BARLAD ![]() |
filtre sport gasesti la marea majoritate a magazinelor de piese auto din orice oras....sau magazinele mai mari care nu au pe stoc dau comenzi la distribuitori de piesa dorita.....sau alt pont e plin internetul de site`uri care vand asa ceva
|
--------------------
RENAULT CLIO II PH4
SYMBOL 2007,1.5DCI/85CP / VS 07 YCE......DACIA
LOGAN I PH1 2004/1.4MPI/65CP / VS 03 UWT
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
am avut si eu ideea asta... dar m-am lasat de ea. pare-mi-se ca pe forum mi-au spus colegii ca nu e OK, nu e un motor facut pt asta si poate crea probleme...
|
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
orbyt78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 August 12 ![]() |
In tulumba unde se afla filtrul normal, mai apare un furtun, care vine din carter. Este pus acolo pentru calcularea vacumului. Daca montezi filtru sport, tubulumba dispare, furtunul trebuie reamplasat, generand erori in ECU. Daca montezi filtru exact in gura de admisie a aerului, nu realizezi nimic, ca e circuitul prea lung, la intrarea in tulumba nu ai acces la aer si ai si temperaturi prea ridicate din cauza esaparii. Per total lucruri pozitive nu prea sunt.
|
--------------------
renault
symbol
2007 Better late on earth, than fast under !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:56 |