Portbagaj Megane hatchback
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj Megane hatchback
09 RMN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 7 July 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999 1.4 16v
- CJ 09 RMN
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
In caz ca nu mai poti deschide portbagajul de la butonul de pe hayon incearca sa-l deschizi din interiorul portbagajului.
Rabateaza bancheta si cu o surubelnita ridica de prinderea care intra in sarma indoita de pe caroserie. Apoi demonteaza plasticul hayo/mecanismul si constata ce este stricat pe acolo(motorasul??).Am cateva piese pentru reparat mecanismul... Mecanismul arata ca in poza atasata. NB! This post has been edited by espacern: 16 Jul 2011, 20:52 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
09 RMN |
![]()
|
Am ajuns la mecanism....Si banuiesc ca sti cam cum arata ,si cum functioneaza peacolo...
Apas butonul de la portbagaj care la capat are un fel de plastic care trebuie sa impinga un dispozitiv cu o sarma mai groasa care deschide (prinderea) care o deschid eu cu surubelnita(sper sa intelegi)...Problema e ca plasticul acela care ar trebui sa impinga mecanismul cu sarma merge in gol....deoarece mecanismul acela este deviat in partea dreapta...si nu reusesc deloc sa il imping la locul lui(in partea stanga)...pentru a fi sub plasticul negru care trebuia sa il impinga... |
--------------------
Renault
Megane
1999 1.4 16v
- CJ 09 RMN
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu prea am inteles din explicatiile tale unde este problema.
Ti-am atasat o poza detaliata cu piesele care compun sistemul de deschidere/inchidere. Pe piesa nr.2 trebuie sa apesi unde este marcat cu sageata pentru deschidere portbagaj din interior. NB! |
--------------------
.
.
.
|
|
09 RMN |
![]()
|
cam la ce pret as putea un mecanism asemanator?
Multumesc 19 Jul 2011, 15:34: *gasi(imi cer scuze) This post has been edited by 09 RMN: 19 Jul 2011, 15:34 |
--------------------
Renault
Megane
1999 1.4 16v
- CJ 09 RMN
|
|
espacern |
![]()
|
Ce anume te intereseaza din descrierea detaliata din poza?
Care reper(mecanism):1 sau 2 sau 3 sau 4? Ce este stricat/defect la tine? NB! This post has been edited by espacern: 19 Jul 2011, 17:11 |
--------------------
.
.
.
|
|
09 RMN |
![]()
|
am rezolvat....am uns un pic rotitele din 3...si akm merge...
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
1999 1.4 16v
- CJ 09 RMN
|
|
panterofil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 June 11 From: Timisoara ![]() |
Buna,
Am si eu o problema asemanatoare. Am exact acelasi mecanism de portbagaj descris de espacern, dar imi lipseste rotita aceea neagra care face legatura intre rotita motorasului electric si cealalta-chestie-care-e-pe-acolo (un tzamburus) ![]() Rugamintea mea e ca un utilizator cu inima buna si 5 minute de rabdare sa posteze o poza explicita cu acea piesa ca sa stiu si eu ce sa caut prin pietele de pe aici. Mentionez ca un mecanism nou costa vreo 150 RON cica.. :| Multumesc anticipat ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
rokad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 15 August 08 ![]() |
si pe mine m-ar interesa motorasul din mecanismul prezentat mai sus.stie cineva daca se gaseste separat numai motoras?
|
--------------------
renault
megane hatchback
2000,1,6 rxe
- sc 176 g
|
|
rokad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 15 August 08 ![]() |
problema rezolvata.cumparat mecanism de la dezmembrari cu 50 ron
|
--------------------
renault
megane hatchback
2000,1,6 rxe
- sc 176 g
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
De ieri am o problema ciudata la hayon,telescoapele in loc sa ma ajute la ridicat,actioneaza pe dos,in sensul ca trebuie sa depun efort ca sa-l ridic si normal ca nu mai sta deschis. De ce oare??
<span class='edit'>27 Nov 2011, 08:12:</span> N-a mai patit nimeni ,,minuni,, de-astea? Banuiesc un raspuns unanim:sa schimb telescoapele ![]() This post has been edited by Dragos34: 27 Nov 2011, 08:12 |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
09 RMN |
![]()
|
cine ma poate ajuta cu un mecanism(sau rotita de plastic neagra de la acesta) asemanator cu cele 2 din prima poza....?
Va multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
1999 1.4 16v
- CJ 09 RMN
|
|
panterofil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 27 June 11 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane I 1.6 16v
2000
|
|
09 RMN |
![]()
|
chiar nu este nimeni care sa aiba ,sau sa poata face rost de un astfel de mecanism..?
|
--------------------
Renault
Megane
1999 1.4 16v
- CJ 09 RMN
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
da se schimba telescoapele, hayonul este foarte greu!
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
kontrast |
![]()
|
![]() Kontrast Group: Members Posts: 179 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(espacern @ 17 Jul 2011, 12:11) Nu prea am inteles din explicatiile tale unde este problema. Ti-am atasat o poza detaliata cu piesele care compun sistemul de deschidere/inchidere. Pe piesa nr.2 trebuie sa apesi unde este marcat cu sageata pentru deschidere portbagaj din interior. NB! Stie cineva unde pot gasi reperul nr.3 ? (mie mi s-a rupt tija alba din interior ca un carlig care era actionara de roata dintata neagra) Ms. |
--------------------
Renault
Kadjar
2019 1.33 Tce -140 - ZEN + R-Link
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
Sunt putin offtopic dar nu vreau sa deschid un topic pentru o simpla intrebare. Aveti idee ce volum are portbagajul unui megane I sedan classic din 2002? multumesc anticipat
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(DrAg0nX @ 6 Apr 2012, 20:21) ce volum are portbagajul unui megane I sedan classic din 2002? Asta am gasit: Volume minim portbagaj: 510 l Volume maxim portbagaj : indisponibil @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
Merci frumos espacern. Volumul maxim cred ca se refera cand rabatezi bancheta spate... volum care oricum nu ma interesa. Merci mult!
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
kontrast |
![]()
|
![]() Kontrast Group: Members Posts: 179 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Ma intereseaza mecanismul de inchidere megane1 din 2001. Il mai are cineva ?
|
--------------------
Renault
Kadjar
2019 1.33 Tce -140 - ZEN + R-Link
|
|
phenomen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 28 June 08 From: Timisoara ![]() |
si la mine sa intamplat la fel, mi-a cazut piesa de legatura de pe tija metalica, il pot deschide numai prin interior, am incercat sa improvizez ceva dar nu merge, nu se mai inchide din cheie, stie cineva cum pot sa fac, ce trebuie sa inlocuiesc? cum se face inchiderea din cheie pe portbagaj?
|
--------------------
renault
megane I, 1.4 16 V
2000 RXE
|
|
b54kef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 September 14 ![]() |
Salut
Va rog am si eu problema cu motorasu de la portbagaj in sensu ca nu Mai merge am deschis haionu din interior am dat la telecomanda motorasu a inceput sa mearga dar a facut flama a scos fum.. De unde pot achizitiona actuator? Sau improviza cu motoras cum e la usi ? Se potrivesc cele cu cheie de la modelele clasic sau break? Multumesc |
--------------------
renault
megane 1
2000 hatcback
- b54kef
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
Nu se potriveste de la combi si nici cel clasic am incercat eu ,cauta pe net la cei care dezmembreaza costa in jur de 25 lei
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
- B 25 wiz Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
maryus_maryusss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 28 July 13 ![]() |
Daca poti scoate acuatorul de acolo si du_te la magazine pt dacia logan piese de origine si vezi ca se poate ss se nimereasca cu cele de logan sandero duster si costa cam 15-25 lei nou dar sa il ai la tine pe cel al masinii sa compari ,corpul acuatorului am vazut ca sunt cam la fel la iesire sunt putin modificate cel de hayon benzina si usi.Ce stiu ca acuatoarele de la megane 1scenic1 de usi se nimeresc cu cele de portbagaj de logan sau se pot repara inauntru este un motoras si rotite de plastic care se ung cu vasilina si se lipesc la loc .bafta si cauta sa rezolvi ca nu e mare lucru trebuie doar putina imaginatie iar la sh sa te gindesti doar ca ultima sansa pt ca nu se merita pretul pt ca il gasesti nou cu max25 lei.numai bine
|
--------------------
renault
megane si laguna 2
1997 hatchback si hatchback 2001
|
|
b54kef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 September 14 ![]() |
Va multumesc mult,
De la dezmembrari nu as prefera sa iau ca e foarte probabil sa ma tina o perioada scurta.. Motorasul il am dat jos, voi merge la magazin de piese dacia..poate am noroc.. daca nu voi apela la un service unde monteaza inchideri centralizate sa-mi monteze unu standard cu circuit separat care sa apese tija sa se deschida portbagajul direct fara actionare buton mecanic.. Toate cele bune, |
--------------------
renault
megane 1
2000 hatcback
- b54kef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:26 |