deschidere portbagaj noul symbol
![]() ![]() ![]() |
deschidere portbagaj noul symbol
caine |
![]()
|
||
![]() membru de rand Group: Members Posts: 39 Joined: 7 May 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
noul symbol
2009 1,4/16v/98cp - Best
|
|||
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
off .. Nici nu vreau sa ma gandesc ... Cred ca se poate , rabatezi bancheta si ajungi in spate cat de cat. Nu am studiat exact sistemul dar cred ca se poate. Orice se poate.
This post has been edited by BannedHost: 29 Dec 2010, 21:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se poate deschide din interior(prin port-bagaj).
La fel si pentru capacul de la combustibil(unde este cazul). Vezi in cartea masini este descrisa operatiunea asta. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
A patit-o un coleg de munca in concediu cu un Symbol 2007. A scos mancarica si bauturica dupa ce a demontat spatarul banchetei, si asta tot concediul
![]() |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
caine |
![]()
|
![]() membru de rand Group: Members Posts: 39 Joined: 7 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Banned eu zic sa sari peste varianta patrunderii in portbagaj rabatand spatarul banchetei spate, ia uita-te de curiozitate, ai putea patrunde pe sub tabla aia de dupa spatar? nu ai spatiu, decat vreo 15-20 cm, daca nu ma-nsel...eu nu prea cred, trebuie sa fie alt mod, presupun ca cineva s-a confruntat cu problema asta, poate ne spune si noua. nu de alta dar nu as vrea sa patesc precum cel din post-ul de mai sus, adica: vara/concediu/portbagaj plin blocat/nervi/carne cruda pentru reno, la greu...
![]() This post has been edited by caine: 30 Dec 2010, 20:48 |
--------------------
renault
noul symbol
2009 1,4/16v/98cp - Best
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
daca apare o problema la incuietoare e cam acelasi lucru ca si cand ai avea cu cheie adik nu ti-ar folosi la nimic, daca apare o defectiune la sistemul electric cel mai probabil iti va afecta toate usile, numai daca se strica actuatoru atunci poti sa bagi carne la reno ca daca aveai cheie era altceva...eu la dacie procedam invers intram prin portbagaj in masina
![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
caine |
![]()
|
@al1n daca se strica sistemul electric de inchidere electrica (inclusiv sau mai ales actuatorul) de regula nu este afectat si sistemul mecanic. exemplu concret: am avut o masina (FIAT) mai veche (1992), care avea din fabrica sistem dual (electric si mecanic) de inchidere/deschidere la usi si portbagaj. mi se stricase inchiderea la portbagaj, mai precis, a cedat o parghie de la actuator la incuietoarea mecanica...ei bine, pana am rezolvat-o, am putut bine merci sa folosesc cheia. voila demonstratia ca e utila si cheia, chiar sfanta, in unele cazuri. la fel, inchiderea electrica e sfanta cand ingheata incuietorile, iarna de nu poti sa bagi cheia de prea multa gheta. acum, ca reno vrea sa faca economii pe niste chestii de rahat dar utile pentru linistea noastra, asta-i alta poveste. si acum regret ca nu am ales tot o masina italiana... sincer, credeam ca-s cele mai slabe din EU, viata mi-a demonstrat ca exista si mai slabe (reno)...
![]() This post has been edited by caine: 30 Dec 2010, 20:47 |
--------------------
renault
noul symbol
2009 1,4/16v/98cp - Best
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Oare se poate monta deschidere din telecomada, la portbagaj ?
Sau trebuie sa aibe acel sistem "click - digital" in loc de buton mecanic This post has been edited by BannedHost: 30 Dec 2010, 20:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
caine |
![]()
|
exista alarme cu functia asta pe telecomanda, deci electric se poate rezolva, nu stiu insa mecanic, ce ar putea sa faca treaba butonului pe care apesi din exterior, o parghie, ceva, catre un releu/actuator destul de puternic. nu stiu insa daca se merita, ca butonul nu se apasa prea greu...
|
--------------------
renault
noul symbol
2009 1,4/16v/98cp - Best
|
|
adrian2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 693 Joined: 30 August 11 From: Isle of Man ![]() |
Ca tot s-a adus vorba de rabatat bancheta, intrat in portbagaj etc.stie cineva(a reusit chiar) cum se scoate de tot bancheta din spate?are un sistem ceva sau e doar de demontat suruburi?
Am reusit. este nevoie de 2 persoane.se misca putin inspre portbagaj si se trage cu putere in sus. This post has been edited by adrian2011: 7 May 2013, 09:48 |
--------------------
Renault
Symbol
2011 Collection 1.2 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:42 |