Ce poate fi ?
![]() ![]() ![]() |
Ce poate fi ?
esc94 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 May 13 ![]() |
Attached thumbnail(s) pict4321bs0.jpg ( Size: 186.97k ) Number of downloads: 349 |
||
--------------------
Renault
Symbol
- cj
2005
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Care e piesa indicata? Aia langa care scrie A.C. ceva si care e alternatorul?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
Asta e ghicitoare ?
Fii putin mai explicit in identificarea piesei cu pricina. |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
esc94 |
![]()
|
piesa unde indica sageata in coltul stanga jos.Cred ca este ceva de la sistemul de ac.Si nu stiu de ce este ,,unsa''.Sunt ceva pierderi de ulei sau ceva nu ma prea pricep.
|
--------------------
Renault
Symbol
- cj
2005
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
QUOTE(esc94 @ 2 May 2013, 16:32) piesa unde indica sageata in coltul stanga jos.Cred ca este ceva de la sistemul de ac.Si nu stiu de ce este ,,unsa''.Sunt ceva pierderi de ulei sau ceva nu ma prea pricep. Iti "scapa" presiune pe undeva si ti-o unge cu ulei de compresor...mergi si verifica instalatia....asat in cazul in care teava/furtunul nu a fost "uns" cu ulei din alta parte... |
--------------------
Renault
Clio
- B-xx-SRS
2005 Symbol dci 65 cp
|
|
esc94 |
![]()
|
am o poza mai clara.Deci sunt ceva pierderi de ulei de la compresor?O sa ma uit cand am vreme
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 269.29k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
Renault
Symbol
- cj
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Aia este pompa de servo si de la uleiul de servo este scurgerea.
Nu pare grav din poza ta.....mai clara. Compresorul este mai jos.....sub pompa. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
compresorul este jos.....alternatorul iti dai seama imediat cum arata...!! vezi bobinajul in el....
cred ca este pompa servo... |
--------------------
BMW
F11
- B 67 ELT
2016 Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
QUOTE(martzipan2004 @ 3 May 2013, 10:45) compresorul este jos.....alternatorul iti dai seama imediat cum arata...!! vezi bobinajul in el.... cred ca este pompa servo... Pompa servo nu sta deasupra undeva la roata stinga fata? Si parca e electrica? La sageata indicata de el se afla cureaua de accesorii ce antreneaza alternator si compresor? This post has been edited by sorinrs: 3 May 2013, 10:43 |
--------------------
Renault
Clio
- B-xx-SRS
2005 Symbol dci 65 cp
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Exact ce spune espacern
![]() Daca lichidul de servo din borcan e la un nivel oke = nu iti face probleme ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
QUOTE(sorinrs @ 3 May 2013, 10:42) Pompa servo nu sta deasupra undeva la roata stinga fata? Si parca e electrica? La sageata indicata de el se afla cureaua de accesorii ce antreneaza alternator si compresor? Servodirectie electrica a fost pusa doar pe Bicorp nu si pe Symbol.Acum care este amplasarea pompei servo la Symbol nu stiu,doar ti-am zis ca nu-i electrica. |
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
ma gandesc la presostat... poate are vreo scurgere mica... la mine cand a cedat, era ud pe-acolo prin zona...
deci, cum au spus si colegii, intai verifica nivelul de lichid. verifica-l in mod regulat, ca sa nu ai probleme. |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 19:20 |