Prinderi bara fata megane
![]() ![]() ![]() |
Prinderi bara fata megane
ghenios |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004
|
|||
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Daca te referi la bucata aia de plastic mare,care face conturul rotii, se numeste carenaj roata, daca te referi la bucata mica de plastic nu stiu ce sa ti zic, prin vitan probabil sau dezmembrari ceva.
This post has been edited by alexme24: 31 Jan 2013, 20:20 |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
ghenios |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 August 11 ![]() |
Ma refeream la bucata mare de plastic ..
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
O nelamurire am si eu!Bara after market se aseaza ca cea originala la locul ei? care este diferenta intre originala si after market inafara de pret si compozitia materialului?Merci!
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
Bogdan_B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 16 May 12 From: Timisoara ![]() |
Nu o sa arate niciodata ca cea originala(parerea mea) . Se monteaza mult mai greu.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Sedan 1.5 dci
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Difera pretul si calitatea, sunt de aceeasi parere cu colegul @Bogdan_B.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
adevaratul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 4 September 07 ![]() |
Ca să fi sigur cumpăra bara originală , eu am luat una identică și nu s-a potrivit!
|
--------------------
Renault
Megane
-
Manager /2007
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Intreb deoarece bara mea a fost schimbata de fostul proprietar si nu s-a mai asezat la loc bine!are scris pe ea un cod cu markerul deci pp ca este de la dezmembrari deci originala si nu e asezata calumea!o sa tebuiasca sa umblu la a\c si tre data bara jos sa vad daca poate sa o aranjeze mai bine nenea ala!o sa atasez niste poze sa va dati si voi cu parerea!Multumesc
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
Mihai.D.G. |
![]()
|
![]() Jupanu' Group: Members Posts: 1.107 Joined: 23 April 08 From: Pantelimon City ![]() |
Mai bine cumpara sh, dar originala. Cele after, nu se aseaza de nici o culoare....
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.5dci
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Pozele cu bara mea fata
![]() 4 May 2013, 12:01: Si codul de care vorbeam!Cred ca e de la dezmembrari! 4 May 2013, 12:05: Oare reusesc sa o asez la locu ei?Ca nu prea imi place cum arta!? Multumesc si PASTE FERICIT la toti forumistii! This post has been edited by Cypry Brasov: 4 May 2013, 12:05 Attached thumbnail(s) DSCN0638.JPG ( Size: 1.9mb ) Number of downloads: 368 DSCN0643.JPG ( Size: 1.71mb ) Number of downloads: 330 |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Verifica daca sunt intregi prinderile, marginea aceea de la bara trebuie sa intre intre aparatoarea de noroi si clema aceea in care se strange surubul, daca este fixata si in clemele din aripa trebuie sa se aseze perfect. Sper ca ai inteles!
Attached thumbnail(s) 14.jpg ( Size: 215.51k ) Number of downloads: 309 34.jpg ( Size: 180.56k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
acolo unde zice nonic majoritatea nu o aseaza bine, intra mai greu dar e singura pozitie corecta
dupa cum vad eu totusi la tine cred ca bara e pusa gresit incepand de sub far, e ridicata prea sus, ar trebui sa intre intre niste cleme si suport, la tine cred ca e pusa peste cleme si de asta nu cade la linie |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
In clemele de sus nici macar nu e intrata!Sigur a pus-o cineva care nu se pricepe!daca trag de ia iese in afara'poate o pierd pe drum.Buna remarca AQUA ca nu e aliniata la far!
O sa ma duc pana la renault sa mi-o aseze !cat poate sa imi ia??? 4 May 2013, 13:51: O ora de lucru!MECI MULT BAIETI! This post has been edited by Cypry Brasov: 4 May 2013, 13:51 |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
nonic |
![]()
|
Daca o asezi cum ti-am spus eu si colegul @aqua nu mai ai probleme... totul dureaza maxim 20 min
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
Dap ca pare originala chiar daca e de la dezmembrari!nu ar trebui sa faca figuri!O sa incerc sapt viitoare sa sun la un baiat de la renault sa vad daca poate sa mi-o faca el fara sa aj la renault ca nu cred ca e o operatiune destul de grea!stima
|
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
nonic |
![]()
|
Ti-am spus ca este simplu si dureaza maxim 20 min.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 04:55 |