Faruri Clio III
![]() ![]() ![]() |
Faruri Clio III
alex91 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
2006
|
|||
titicostel |
![]()
|
. Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 12 From: . ![]() |
QUOTE(alex91 @ 6 Jan 2013, 18:08) salut stiti unde as putea sa gasesc faruri de clio III model 2006 noi sau sh la un pret mai acceptabil ? multumesc Farul dreapta se gaseste destul de des la SH. Cel din stanga se gaseste foarte rar la SH, dar sigur il poti comanda de la orice magazin de piese auto care au piese de import. Trebuie sa la comunici anul fabricatiei si ce motor are masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
AlexButu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 August 12 ![]() |
Daca te intereseaza (desi nu cred pentru ca din cate vad ai modelul Clio III) am eu far stanga model Clio Symbol an 2009.
|
--------------------
Renault
Symbol
2009
|
|
bogatu |
![]()
|
![]() Got Rhythm Group: Members Posts: 122 Joined: 10 October 11 ![]() |
Sunt 2 ateliere de dezmembrari care stiu sigur ca au clio 3 pe stoc.
Unul este dupa iesirea din frumusani pe stanga (spre oltenita), iar al doilea este dupa iesirea din popesti pe dreapta (tot spre oltenita). Au preturi bune. Acelasi far l-am cautat si eu acum 1 an si ceva si aveau preturi bune fata de altii. ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- CL 88 BGT
2008, 1.5 DCi, 70 cp Stefan Bogatu
e-mail: stefan.bogatu@gmail.com |
|
gicu_lord |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 19 June 10 ![]() |
Sunt sanse sa gasesti la Dancor Ploiesti www.dancor.ro. Nu te lua dupa ce apare pe site. Suna la ei. Sunt foarte ok si au si preturi bune. Alt loc unde am vazut cateva Clio 3 acum 2-3 luni este la Belciugatele http://www.edezmembrari.ro/parcuri-dezmemb...atele-1943.html. Dar au preturi un pic cam mari.
|
--------------------
Renault
Clio III
2008 1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 21:00 |