Polishare parbriz, unde?
![]() ![]() ![]() |
Polishare parbriz, unde?
mimo |
![]()
|
||
![]() eBroky Group: Members Posts: 205 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Kadjar / 2019 / 1.3 tce / 140 cp
Megane Estate II.2 / 2006 / 1.5 dci /
- B-100-PYC
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.330 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
mimo |
![]()
|
![]() eBroky Group: Members Posts: 205 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
o fi bun ?
http://www.colindetailing.ro/forum/viewtop...1d480c65d3fffdb 3 May 2011, 21:51: QUOTE(cj98czh @ 3 May 2011, 20:25) asta este ultima optiune la care voi apela This post has been edited by mimo: 3 May 2011, 20:51 |
--------------------
Renault
Renault Kadjar / 2019 / 1.3 tce / 140 cp
Megane Estate II.2 / 2006 / 1.5 dci /
- B-100-PYC
|
|
gegeg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 1 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutarte,poti sa in cerci aici: http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=109&t=207429
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5dci
2004
- B 27 NDC
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Din câte am înțeles eu de la niște băieți care se ocupă cu detailing, parbrizul se poate polisha însă apare apoi efectul de "lentilă", adică se va vedea vălurit prin el. Și nu merită.
E drept, ei se refereau la zgârieturile mai adânci. Nu știu dacă se întâmplă la fel și când polishezi zgârieturile superficiale. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
str77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 October 11 ![]() |
Ridic si eu la discutie o mica problema.
Am observat pe parbriz tot felul de mici zgarieturi si puncte - care se vad doar in lumina soarelui si poate noaptea. Am rascolit forumurile si am ajuns la concluzia ca cu o pasla si putin polish de parbriz ar iesi ceva. A mai incercat cineva operatiuni de genul asta ? Merita, sau mai bine nu ma mai uit asa atent. |
--------------------
Renault
Megane 4
1.5 EDC
- BV
|
|
Level1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 March 13 From: Bucuresti ![]() |
Salut ,
M-a bag si eu in seama. Cunosc foarte bine ce inseamna polish pentru partea de vopsitorie. Adica sa scoti o zgarietura (daca se poate) de pe vopsea. Polishul nu ajuta decat sa refaci inapoi stratul de lac sau vopsea(pt.cea cu lac in ea) dupa ce s-a intervenit cu un abraziv pentru uniformizarea zgarieturii. Polish cu granulatii din ce in ce mai mici pentru a reface luciul!!! Deci idea mea este ca pt. a scapa de o zgarietura (mai profunda sa zic) tr folosit un abraziv foarte fin . Acum intreb si eu ce abraziv poate prelucra sticla ???(in afara de vidia si diamant?) Eu am incercat fara speranta cu abraziv granulatie primul 3000 (de frica sa vad daca merge) apoi 2000 apoi 1500 apoi 1000 si m-am linistit. Nicio schimbare(zgarietura destul adanca dar abia se simtea la unghie') parca era mai putin vizibila insa nu m-a multumit deloc. Cu abraziv mai grosier de 1000 am incercat pe un parbriz spart si l-am zgariat mai rau !!!! Sunt foarte curios daca a reusit cineva sa remedieze zgarieturi pe parbriz. Succes tuturor! This post has been edited by Level1: 28 Apr 2013, 16:46 |
--------------------
Opel
Manta
1976
- My number
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:45 |