Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Adaptare incalzire in scaune laguna 2 ph1, Se poate?

Shadowady
post 27 Oct 2016, 13:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o laguna 2 ph1, fara incalzire in scaune as dori sa achizitionez un interior de laguna 2 ph2, cu incalzire din cate am inteles scaunele se potrivesc,insa pentru a ma bucura de functia de incalzire in scaune as avea nevoie de o mufa ce eu nu o am trasa din fabrica pentru ca nu am avut aceasta optiune,intrebarea e daca pot sa imi trag eu mufa respectiva?merita investitia aceasta ,astept parerile voastre ,multumesc!

--------------------
Renault Laguna 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bigigi
post 28 Oct 2016, 07:49
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Brasov

Ce dotari are laguna ta ? Pe torpedou ai eticheta cu denumirea nivelelui de schipare,daca din intamplare ai Expression ai noroc cu cablajul scaunului(din caroserie) care are si incalzirea in scaune si trebuie sa cumperi interiorul complet cu mufa de cablare,in prima faza numara firele din mufa cablajului masinii si numarul firele din mufa scaunului tau si daca sunt mai multe fire care nu sunt conectate la scaun poti avea si firele pentru instalatia de miscare a scaunelor electric.
In aceasta situatie nu ai nevoie de o alta mufa, oricum la orice nufa se pot completa cu alti pini si cabluri.

This post has been edited by bigigi: 28 Oct 2016, 07:51

--------------------
Renault Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci - BV 07 UDL 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 15:23
Dacia