Va rog,urgent cu o parere, Problema cutie de viteze(scut indoit)
![]() ![]() ![]() |
Va rog,urgent cu o parere, Problema cutie de viteze(scut indoit)
kristi2012 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|||
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
posibil sa blocheze scutul. Eu am patit asa iarna cu zapada acolo nu mai puteam sa bag a 5-a.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
kristi2012 |
![]()
|
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului alexme24. Alte pareri va rog?
|
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da jos scutul.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Verifica tija care face legatura intre schimbator si cutie, iar vibratiile sa nu fie de la tamponul cutiei si astfel trimite vibratiile in schimbator.
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
kristi2012 |
![]()
|
Am sa dau maine jos scutul si sa vad ce s-a intamplat pe acolo. Va tin la curent.
2 May 2013, 08:57: Am dat scutul jos si l-am indreptat si se pare ca am indoit putin tija de la cutie,dar acum intra in a5a fara probleme ![]() This post has been edited by kristi2012: 2 May 2013, 08:57 |
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
vezi ca din ce tin eu minte, cand ma uitam pe sub masina, parca tija e putin stramba de la mama ei. [poate ma insel].
P.S.: Eu nu stiu cum ai reusit tu sa strambi scutul, pt ca eu asta vara dintr-o mare neatentie, pe un drum betonat, nu am observat ca placile de beton s-au miscat una spre alta si au facut ca un limitator de viteza[era inalt cam de 10 cm], si am intrat cu 40 km si am si sarit de am zis ca am spart baia de ulei, dar nici pe dracu nu a avut. ![]() |
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
kristi2012 |
![]()
|
O groapa gen de intri aproape cu jumatate de roata in ea, asta este de acum,neatentia costa.Oricum mersi pentru raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|
andreiul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Da jos scutul; fie ai indoit si timoneria, fie scutul e prea stramb si nu permite cursa completa a timoneriei. Cauza vibratiei este faptul ca motorul sau scutul sau ambele sunt in contact direct cu cutia de viteze sau/si motorul.
Ai avut mare noroc ca nu ai spart baia de ulei. Bafta in continuare! |
--------------------
Renault
Clio FIDJI
2006 BaftaQ
|
|
kristi2012 |
![]()
|
Spre norocul meu a fost doar scutul sursa problemei
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2005
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ar fi trebuit sa multumesti mai multora, care ti-au dat acelasi sfat. Si incearca sa retii ce ti-au spus.
Bafta. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:34 |