proiectoare ceata, nu se aprinde unul
![]() ![]() ![]() |
proiectoare ceata, nu se aprinde unul
littlebadboy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2003
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai rabdare! E ceata in Constanta?
Asteapta si ti se va raspunde. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
nu stiu cum se scoate
dar nu cred ca e de la releu in sine pt ca releul are un singur contact la ambele proiectoare daca se aprinde unu releul e ok deci al 2 lea are un fir intrerupt intre releu si proiector |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
dragosbobina |
![]()
|
![]() Dragos Group: Members Posts: 29 Joined: 25 April 13 ![]() |
Salut,
Am avut si eu o problema similara si am rezolvat-o la service.. Una din prize era topita si lucar doar un bec cel din stanga a soferului, tipul de la service a conectat ambele la o priza si acum merge, problema e ca nu se stie cat. Mesterul zice ca un an mai merge dar daca se topeste si asta nu mai are ce face va fi nevoie de schimbat piesa care presupun ca poate fi gasita doar la dezmembrari.. |
--------------------
Renault
Scenic II 1.6 16v
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:20 |