Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la
![]() ![]() ![]() |
Cercetare psihologica - Comportamentul agresiv la
vlad_burtaverde |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 23 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet
aveo
- b-104-vld
2006
|
|||
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
Am completat 1 si 3. Astept rezultatele.
Chiar daca nu pare, am luat testul psiho pe bune ![]() Bafta! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
1,2 bifate
3 nu, pina cind nu se adauga si rubrica cu vechimea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
1.18 - e o intrebare stupida.
nu avem 3 benzi ca sa ai alternativa si stanga si dreapta in acelasi timp. legal se numeste devansare. si legal suntem obligati sa foloskm banda cu cifra cea mai mica in deplasare si doar cand depasim (vezi diferenta intre cele 2 cuvinte) sa schimbam banda spre cifra mai mare. in conditiile a doar 2 benzi cu bnda 1 libera, si pe a 2-a un obstacol incet mergator nu e depasire. de asemenea raspunsurile sunt de la foarte rar la foarte des. dar deloc nu este nicaieri. sunt niste instante unde unii soferi nu fac "deloc", sau poate "tot timpul" 1.23 ?! abia ai pus alte intrebari care raspund situatiilor specifice (din cadrul acelor "diverse situatii" 1.29 - repeat 1.30 - repeat 1.31 - ?????? 1.32 - epic fail 1.43 - repeat cea precedenta pe acelasi subiect tre eliminita si pastrata asta 1.46 - iar frate?! m-am oprit in a completa la nivelul asta. recomand revizuirea integrala a acestui chestionar, si a modului de formulare. toate cele bune |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
vlad_burtaverde |
![]()
|
T.rac3Er, in primul rand multumim pentru atentia sporita pe care ati acordat-o initiativei noastre. Acum sa clarificam lucrurile: acestia sunt pasii adaptarii si validarii unui instrument psihologic cross-cultural. Initial se traduce mot-a-mot testul din limba mama, urmand ca un lot de participanti sa raspunda la el. Este evident ca sunt itemi care nu au relevanta dintr-o societate in alta. Tocmai de aceea, dupa ce se termina de cules datele se trece la analiza de item si analiza factoriala pentru a stabili care itemi se potrivesc perfect, care trebuie modificati si la care trebuie renuntat (be baza raspunsurilor oferite de participanti). Normal ca noi ne-am dat seama in procesul de traducere ca unii itemi sunt redundanti, dar nu am putut sa ii modificam bazandu-ne pe anticipare si intuitie, inutilitatea lor trebuie sa iese in evidenta prin raspunsurile si comentariile participantilor, adica exact ceea ce ati facut dumneavoastra. Deci pana acum totul merge asa cum trebuie.
Un exemplu: La itemul 18 pot raspunde si persoane care circula frecvent si in afara Romaniei, unde au acces la acest tip de autostrazi. Deci, daca o mare parte a participantilor semnaleaza o problema la acel item, se vor lua masuri, daca nu, se considera ca este totul in regula cu itemul respectiv. In concluzie, trebuie sa stiti ca aceasta nu este forma finala a testului, este primul pas in procesul de validare. Testul urmeaza a fi supus unor transormari semnificative. Toate cele bune. This post has been edited by vlad_burtaverde: 24 Mar 2013, 00:05 |
--------------------
chevrolet
aveo
- b-104-vld
2006
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Le-am completat pe toate 3. Cand primesc rezultatele? Sau nu primesc?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
cu ce ne ajuta in aceasta viata? daca imi este scuzat pragmatismul...
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
da, am vazut.
1. evaluation bla bla 2. determing bla bla 3. analyzing bla bla. Nici nu ma asteptam la altceva. Drumurile noastre ar avea mai multa nevoie de psihiatri. ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Initiatorul topicului a facut 'hit & run'. Si-a facut cont pe forum doar pt a cere completarea formularelor. Probabil nu va mai reveni niciodata.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
am completat si eu, dar in primele 2 teste se repetau intrebarile...tipic testelor psihologice
![]() ![]() This post has been edited by mumus: 24 Mar 2013, 11:40 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
vlad_burtaverde |
![]()
|
diesel_power, Cum ai tras concluzia de hit & run? Dupa cum vezi, anterior am raspuns pe larg unui user care a dorit sa afle anumite lucruri.
PhilipMorris, te ajuta intrucat iti poti afla profilul personalitatii tale (masurat de al 2lea test) si cat de mult te caracterizeaza comportamentul agresiv la volan (testul 1). Psihodiagnosticul personalitatii intr-un cabinet de evaluare costa destul de mult, aici avand in vedere ca este gratis, macar de curiozitate cred ca merita completat. Normal ca daca nu esti interesat de aceste lucruri si nu ti se pare pragmatic, nu trebuie sa le completezi. Se lucreaza constant la efectuarea profilelor. Rezultatele se primesc in maxim o saptamana de la trimiterea testului. Toata lumea va primi interpretarea. |
--------------------
chevrolet
aveo
- b-104-vld
2006
|
|
alumoi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Le-am completat si eu, sper sa va ajute.
![]() |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
sunt calm...
![]() le-am completat, sunt curios sa vad cat de precis este profilul |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Pe mine m-a cam nimerit cu profilu'.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
str77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 October 11 ![]() |
Am completat si eu chestionarele.
E putin iritant faptul ca se repeta prea mult unele intrebari, sub diferite forme, dar pana la urma am reusit sa ajung la final. Astept interpretarea ! |
--------------------
Renault
Megane 4
- BV
1.5 EDC
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Astept si eu ... se pare ca au uitat de ea
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Am primit e-mail cu evaluarile.
![]() |
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Am completat si eu!
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Am reusit si eu sa completez toate trei chestionarele. Astept evaluarea
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Am primit evaluarea...destul de apropiata de realitate
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@vlad_burtaverde: Sunt curios la ce va folosesc informatiile din chestionarul 3 ... posibil ca din interior (cei ce lucrati la acest proiect) "sa vedeti" ceva analizand raspunsurile respective, dar din punctul meu de vedere(din afara) respectivele raspunsuri nu pot da nici o imagine asupra subiectului atat timp cat nu sunt urmate si de alte intrebari.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-a saturat de chestionare ... eu n-am primit nimic, am luat teapa
![]() Data viitoare dau raport in fiecare zi la vrajeli de genul asta ... |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Eu le-am completat saptamana trecuta (miercuri sau joi, nu mai stiu exact) si ieri am primit mail cu evaluarile
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Burtaverde... Asa trebuia tradus Shrek la noi in tara.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
completat. astept confirmarea
nebun - DA/NU psihopat - DA/NU dangerous driver - DA |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100 Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
"If can't find, it grind it..." |
|
Tamango |
![]()
|
Acum le-am primit si eu ... interpretarea: o prostie, timp pierdut. Nu are nici o legatura cu soferia ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 02:11 |