Franare, Placute de frana
![]() ![]() ![]() |
Franare, Placute de frana
Iudexx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
- B-000-abc
2010
|
|||
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai este un topic ....
Depinde ce discuri ai ... daca ai trw, mergi pe trw..... eu am pus pe trw, brembo, am frana super buna dar discurile se uzeaza mai tare ... brembo cu brembo se uzeaza ambele normal |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Iudexx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 April 12 ![]() |
Discurile sunt cele din fabrica - model Thallia an fabricatie 2010 - e primul schimb de placute .... nu stiu ce marca sunt discurile,
|
--------------------
Renault
Fluence
- B-000-abc
2010
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce motorizare ? sunt trw(lucas) oricum... ca si la mine
Eu mi-am pus brembo, tot la primul schimb de placute si ti-am, zis ce si cum. Cu brembo masina franeaza exemplar... Oricum la 2 schimburi de placute se recomanda si schimbarea discurilor.. This post has been edited by BannedHost: 27 Apr 2013, 20:04 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 13:40 |