Check injection + Martor galben(cheia), diesel 2.2
![]() ![]() ![]() |
Check injection + Martor galben(cheia), diesel 2.2
meltean |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 February 11 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault / BMW
Laguna II 2.2dCi / 320d
2004 Initiale / 2000
|
|||
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
Cand se aprinde becu iti moare motorul sau nu?
cauza cea mai posibila este ori vreun injector slabit ori rampa de la injectoare dusa,are in capat un dop cu un arculet care la o anumita presiune deschide sa nu crape conductele si arculetul respectiv se uzeaza si deschide mai repede adica la presiune mai joasa si de aceea nu o poti tura peste 3500 ture |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
meltean |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 26 February 11 From: Suceava ![]() |
Am facut test de injectoare cu recipiente,perfecte,iar motorul nu moare ,se comporta normal,doar ca in momentul in care apare eroarea,imi taie alimentarea de parca mi s-ar limita la acea turatie.Si cum spuneam,cateodata face , cateodata nu
|
--------------------
Renault / BMW
Laguna II 2.2dCi / 320d
2004 Initiale / 2000
|
|
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
am avut aceeasi problema - vezi topicul meu - la mine a fost un injector care nu mai lucra - desi mie cam toti mecanicii imi spuneau ca-i de la "throtle valve" pentru ca si la mine se limita cand la 2800rpm sau 2400rpm. Si eu m-am dus la un garaj de colorati si tot asa mi-au testat injectoarele si au zis ca totul e ok la ele si ca e doar e eroare de calculator doar ca ei nu o pot sterge si asa am gasit un garaj al unui roman, a fost ceva mai scump decat media dar cel putin el a rezolvat problema si tot el a descoperit si cauza defectiunii. asa ca parerea mea ar fi sa mai dai o sansa si altor service-uri.
Am schimbat un injector si acum masina merge perfect dar acum indiferent de unde alimentez pun aditiv pentru curatare injectoare. Si chiar daca pare greu de crezut, cauza la mine a fost calitatea benzinei. This post has been edited by fastoff: 15 Apr 2013, 16:11 |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100
- H N05 LHT/ EU55ZKT Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
"If can't find, it grind it..." |
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Am avut aceiasi problema cu a ta. La mine problema o datea intrarea in scurt a doua fire ce ajungeau la TRS(firele veneau de la motor),izolatia era dusa.
|
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
2002 privilege
- es/4197-BVS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:41 |