debitmetru si consum
![]() ![]() ![]() |
debitmetru si consum
marciv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
1999 Kaleido
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dupa ce ai schimbat debitmetrul ai fost la un tester sa vezi ca "noul" debitmetru functioneaza ok?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
dTi e diesel clasic, supraalimentat.
dCi e diesel cu common rail, supraalimentat. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Va salut dragii mei. Am o problema care se pare ca e legata de debitmetrul de aer. Masina am luat-o in septembrie iar fostul proprietar mi-a spus ca a schimbat debitmetrul de aer pentru ca masina nu tragea cum trebuie. Problema mea este ca nu imi mai apar valorile de consum de la computerul de bord ci doar liniute. am pus-o pe tester si mi-a zis ca ,, nu recunoaste debitmetrul”. Sa fie aceasta problema? Nu l-am desfacut sa-i vad codul/marca, dar as vrea sa-i aflu si eu consumul mediu. Ce-ar trebui sa fac?
Daca problema a mai fost discutata pe forum, va rog sa ma indrumati acolo, mie mi-a scapat. |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
dragos, citeste aici:
http://www.reno.ro/Nu-mi-indica-consumul-i...ml#entry3730954 in special postul nr.3 bafta! |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Am incercat de 2 ori aceasta varianta. In afara de km parcursi de la ultima resetare si viteza medie, nu-mi indica alte valori
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
nu ar trebui sa aiba legatura cu debitmetrul.
dar are legatura cu computerul masinii... ce pot sa te sfatuiesc... daca ai de unde, fa rost (imprumut) de un set de ceasuri de bord si inlocuieste-le pe ale tale. daca cele deimprumut merg => sunt defecte ceasurile,si atunci stii ca trebuie sa le inlocuiesti. daca nici cele de imprumut nu merg, atunci e grav, ca poate fi din computerul msinii. bafta. PS: eu am de vanzare un set de ceasuri care provin de la un RX4 diesel, si au circa 199 000 km la bord. This post has been edited by "BandiT": 6 Apr 2013, 18:23 |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
Dragos34 |
![]()
|
BandiT-ule
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 08:07 |